آرزو داشتم مجرد باشه. یه واحد ۵۰ متری داشته باشم. لوکس دکور کنم. واسه خودم زندگی کنم. شوهرم بدجور رو اعصابم میره. تو چله زمستون شوفاژها رو میبنده خونه میشه یخچال آقا همیشه گرمشه. من عاشق فروشگاه رفتنم خودش میره کل خریدها رو میکنه میاد. اجازه نمیده با سلیقه خودم لباس بخرم باید پالتو گشاد و بلند و تیره بپوشم. میگه کاپشن تین ایجر حالا انگار من پیرم. حتی حقوقمو حق ندارم با دلخواه خودم خرج کنم. گاهی وقتا لعنت میکنم اونایی رو که به زور شوهرم دادن. من کارمند بودم میتونستم مستقل زندگی کنم و هیچ آقا بالاسری نداشته باشم. حتی حق ندارم کارت ملی با خودم حمل کنم میگه بده به من گم میکنی دیگه نمیدن انگار من چلمنم گم کنم. اختیار هیچی ندارم
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
اگه نمی تونی تحمل کنی جدا شو یا دمبال یه راه حل برای درست کردن اخلاق شوهرت پیدا کن
درست نمیشه باباش ۹۰ سالشه همینه
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
من مجردم ولی اصن دلم نمیخاد ازدواج کنم یماه دیگ میرمسرکار پرستارم از مردا بدم میاد ولی ...
اصلا ازدواج نکن
این مرد شعور عرضه و سلیقه و اعتماد به نفس منو گرفته هرچی پول بهم بدن دیگه جرات خرج کردن ندارم یه شورت بلد نیستم بخرم از بس برام خریده