2777
2789
عنوان

مجردی عالمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 50 پست
نه من می‌خوام ببینم اوووول ماه، بری یه چیزی از خقوقت بخری، بعد چی میشه؟  نمی‌فهمم چه طوری نمیت ...

اخم و تخم میکنه اصلا اهل دعوا نیست فقط یک هفته باید با خودم حرف بزنم. کم محلی میکنه تا آدم بگه بابا علط کردم اینا که خریدم همش زباله بودن در واقع و به این باور میرسم که پولم دور ریختم از خریدم اصلا هپی نباشم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
اخم و تخم میکنه اصلا اهل دعوا نیست فقط یک هفته باید با خودم حرف بزنم. کم محلی میکنه تا آدم بگه بابا ...

چون ضعف اعتماد به نفس داری.

چرا اون تو رو از پا دربیاره؟ تو اونو از پا دربیار.

شخصیت تو قوی کن. هرچه قدرم اخم و تخم کرد، اهمیت نده.

حالا اگه میگفتی دعوا می‌کنه کتک کاری میکنه، باز یه چیزی.

به خودت بیا. الکی م ننه من قریبم بازی درنیار.

حتماً باید شوهرت تاییدت کنه تا از خریدت خوشحال باشی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون ضعف اعتماد به نفس داری. چرا اون تو رو از پا دربیاره؟ تو اونو از پا دربیار. شخصیت تو قوی کن. ...

من شیر بودم موش شدم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

اسی جووون اول ماه که میشه یه مبلغی از حقوقت رو بریز تو یه کارت دیگه برا خودت ،هدف اولت این باشه ،غرغر کرد بگو من یه زنم با هزار بدبختی میام ومیرم شاید یه بار بین راه اتفاقی برام افتاد باید یه مقدار پول همراهم باشه ،به این که عادت کرد ،وطبیعی شد ،مبلغ بیشتری بردار 

راستی از خونه وزندگی چیزی به اسمت هست ؟؟؟؟؟؟؟

اسی جووون اول ماه که میشه یه مبلغی از حقوقت رو بریز تو یه کارت دیگه برا خودت ،هدف اولت این باشه ،غرغ ...

من خیلی تغییر دادم خودمو. روی شوهرمو تا حد زیادی کم کردم. با ماشبن میرم شهرستان و میام. خیلی دیگه بهش از کارهام خبر نمیدم. کلی هزینه صورت کردم و تلاش میکنم دست از سر پولام برداره