2777
2789
عنوان

بی روسری بودم هم....

| مشاهده متن کامل بحث + 3308 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خعلیا گفتن تو خعلی مذهبی و....😬 عزیزا شما همینطور بدون روسری و لباس خونگی میپری جلو همسایتون ک خعل ...

خب اون سبک زندگی خودشه به خودش مربوطه 

تو دنیای خودتو داری

میگن چشام سگ داره   
خعلیا گفتن تو خعلی مذهبی و....😬 عزیزا شما همینطور بدون روسری و لباس خونگی میپری جلو همسایتون ک خعل ...

الان من متوجه نشدم شما ناراحت دل خودتی یا دل اون همسایه؟مهم وجدان خودته که از عمد نبوده اون آقا هم هر چقد مذهبی حرفی نزده که دیگه بهش فکر نکن

من مجرد بودم مامانم رفته بود تا دم در و بیاد صدای در اومد نگاه نکردم کیه در آپارتمان رو باز کردم داد زدم چطوّری بلاااااا دیدم پسر همسایه چند تا خونه اونورتر که هرگز تا حالا گذرش به خونه ما نیفتاده بود وایساده جلو در با تعجب منو نگاه میکنه منم بلوز شلوار شونه به دست موهام جودی ابوتی رو هوا 😂😂😂😂😂

جالبش اینجاست حالا که ازدواجم کردم اومدم یه محله دیگه اونا هم خونشون عوض مردن اومدن کوچه قبلی ما😂😂😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
عزیزم شاید شما خیلی راحت میگیری😁

من مامانم میگه عیبه دست نده ولی من میگم برادر نامزدم 

مثل برادر خودمه 

عین ابر بهار گریه کردم کسی نبود پای حرفام بشینه کسی پایه نبود بریم بیرون ☹ تنها بودم تا تو اومدی ❣🥲 فرق زیادی نکرد فقط یکی رف تو قلبم ❤
من مامانم میگه عیبه دست نده ولی من میگم برادر نامزدم  مثل برادر خودمه

به نظرم اینکارو نکنین😬... نمیخوام بترسونمتون، ولی خیلی از روابط عاطفی با همین چیز های ساده شروع شدن، 

برای خودتون بهتره که حریم رو نگه دارین. 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
به نظرم اینکارو نکنین😬... نمیخوام بترسونمتون، ولی خیلی از روابط عاطفی با همین چیز های ساده شروع شدن ...

آخه وقتی ابجی صدام میزنن خودشون زن دارن چرا باید روابط عاطفی باشه ؟ بعدشم اونا خودشون تمان تلاششون رو کردن که من و نامزدم به هم برسیم .......

شغلشون جوریه که جرأت این کار رو ندارن و غیرتی آن 

عین ابر بهار گریه کردم کسی نبود پای حرفام بشینه کسی پایه نبود بریم بیرون ☹ تنها بودم تا تو اومدی ❣🥲 فرق زیادی نکرد فقط یکی رف تو قلبم ❤
آخه وقتی ابجی صدام میزنن خودشون زن دارن چرا باید روابط عاطفی باشه ؟ بعدشم اونا خودشون تمان تلاششون ر ...

عزیزم دل که منطق حالیش نمیشه متاسفانه 

این روز ها ندیدین چقدر روابط نا سالم زیاد شده؟ 

به این چیزا زیاد اطمینان نکن خواهر جون، 🤧.. 

متاسفانه خیلی ها میگفتن مثل خواهر و برادر بودیم، ولی بعدش علاقه ایجاد شد متاسفانه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

وا بچه ۳ساله چه چادری اخه 😐بچه رو تورو خدا اذیت میشه ای بابا ناراحت شدم 

خدایا داده ونداده ات راشکر
عزیزم دل که منطق حالیش نمیشه متاسفانه  این روز ها ندیدین چقدر روابط نا سالم زیاد شده؟  ب ...

از اونا انتظار ندارم عزیزم فکرشم نمیتونم بکنم به هر حال من اینجوریم ببخشید میگم پز نمیدم ولی ۳ تاشون پلیس هستن