وای💔💔خونه ی ما راهش مشترکه بعد من امروز میخواستم برم اتاقم ک طبقه ی بالا بود خونه ی ما جوریع ک اگه بخولی بری اتاقا باید از جلو درد همسایمون رد شیم اقا من هر چی گشتم شال و روسری پیدا نکردم بعد ول کردم دیگ بدون روسری رفتم بعد قشنگگگ همون لحظه مرد همسایه در خونشونو باز کزد بعد نگا کرد دید روسری ندادم سریع سرشو انداخ پایین رف بعد خیلی خجالت کشیدم خیلییییی😭💔ما با این همسایمون رفت و امد داریم و دیگه نمدونم چجوری باهاش دوباره چش تو چش بشم😬😐😭
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من مجرد بودم مامانم رفته بود تا دم در و بیاد صدای در اومد نگاه نکردم کیه در آپارتمان رو باز کردم داد زدم چطوّری بلاااااا دیدم پسر همسایه چند تا خونه اونورتر که هرگز تا حالا گذرش به خونه ما نیفتاده بود وایساده جلو در با تعجب منو نگاه میکنه منم بلوز شلوار شونه به دست موهام جودی ابوتی رو هوا 😂😂😂😂😂
جالبش اینجاست حالا که ازدواجم کردم اومدم یه محله دیگه اونا هم خونشون عوض مردن اومدن کوچه قبلی ما😂😂😂😂😂
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
من مامانم میگه عیبه دست نده ولی من میگم برادر نامزدم مثل برادر خودمه
به نظرم اینکارو نکنین😬... نمیخوام بترسونمتون، ولی خیلی از روابط عاطفی با همین چیز های ساده شروع شدن،
برای خودتون بهتره که حریم رو نگه دارین.
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
آخه وقتی ابجی صدام میزنن خودشون زن دارن چرا باید روابط عاطفی باشه ؟ بعدشم اونا خودشون تمان تلاششون ر ...
عزیزم دل که منطق حالیش نمیشه متاسفانه
این روز ها ندیدین چقدر روابط نا سالم زیاد شده؟
به این چیزا زیاد اطمینان نکن خواهر جون، 🤧..
متاسفانه خیلی ها میگفتن مثل خواهر و برادر بودیم، ولی بعدش علاقه ایجاد شد متاسفانه
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔