2777
2789
عنوان

بی روسری بودم هم....

3308 بازدید | 67 پست

وای💔💔خونه ی ما راهش مشترکه بعد من امروز میخواستم برم اتاقم ک طبقه ی بالا بود خونه ی ما جوریع ک اگه بخولی بری اتاقا باید از جلو درد همسایمون رد شیم اقا من هر چی گشتم شال و روسری پیدا نکردم بعد ول کردم دیگ بدون روسری رفتم بعد قشنگگگ همون لحظه مرد همسایه در خونشونو باز کزد بعد نگا کرد دید روسری ندادم سریع سرشو انداخ پایین رف بعد خیلی خجالت کشیدم خیلییییی😭💔ما با این همسایمون رفت و امد داریم و دیگه نمدونم چجوری باهاش دوباره چش تو چش بشم😬😐😭

lost in the thoughts....

چه سخت میگیری😐

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووه بی خیال بابا 

من چند وقت پیش کلید تو خونه بود رفتم از تو اسانسور وسیله بردارم در زرتی بسته شد با تاپ شلوارک موندم این ور در

شانس گندم همون لحظه مرد همسایه اومد بیرون خواستم از یپله ها برم بالا دیدم درش قفله همون وایستادم اون جا آبببب شدم از خجالت😂😂😂✋🏻💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اووووه بی خیال بابا  من چند وقت پیش کلید تو خونه بود رفتم از تو اسانسور وسیله بردارم در زرتی ب ...

خب بعد چی شد؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

حالا انگار روسری نداشتن چه فاجعه ی بزرگیه 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

من پیش برادر های نامزدم روسری سر نمیکنم لباسمم در حد راحتی‌ه دست میدیم چرا اینقد سخت میگیری

عین ابر بهار گریه کردم کسی نبود پای حرفام بشینه کسی پایه نبود بریم بیرون ☹ تنها بودم تا تو اومدی ❣🥲 فرق زیادی نکرد فقط یکی رف تو قلبم ❤