2821
2789
عنوان

قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 23 پست
چی بگم من از اول شنیدم زعفران بچه رو سقط میکنه . در هرحال من اصلا خونریزی ندارم بقایارو ولش کن🥺

من راجبش تاپیک هم زدم همه گفتن بچه حتی نصفه هم با زعفران سقط نمیشع

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
من بعد واكسن لكه بيني داشتم دراز نشست برو سريع ميشي عزيزم

هرکاری که بگین‌میکنم ورزش پروانه ای . دراز نشست . دوچرخه ثابت اما اصلا هیچی فقط درد دارم گاهی وقتام دردم قطع میشه استرس منو کشت 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من راجبش تاپیک هم زدم همه گفتن بچه حتی نصفه هم با زعفران سقط نمیشع

من متاسفانه سابقه ی سقط داشتم بیمارستان ب خانواده ها میگفتن زعفران دم کنن بیارن تا بیمار بیخوره و بقایا بیاد و مرخص بشه . دیگه بقیشو نمیدونم والا 

هرکاری که بگین‌میکنم ورزش پروانه ای . دراز نشست . دوچرخه ثابت اما اصلا هیچی فقط درد دارم گاهی وقتام ...

اگه مجردي و مطمعني باردار نيستي يا آمپول بزن يا قرص مدركسي پروژسترون ٥ هر ١٢ ساعت يك عدد تا يك هفته بخور قطع كن

اگه مجردي و مطمعني باردار نيستي يا آمپول بزن يا قرص مدركسي پروژسترون ٥ هر ١٢ ساعت يك عدد تا يك هفته ...

متاهلم خواهر ولی آخه برای بارداری اقدام نکردم که باردار باشم . اسیر شدیم خدا وکیلی

متاهلم خواهر ولی آخه برای بارداری اقدام نکردم که باردار باشم . اسیر شدیم خدا وکیلی

اگه اقدام كني و بعدش بلافاصله پروژسترون استفاده كني اونوقت لانه گزينيتو سفت و محكم ترم ميكنه

برا متاهل ها قرص هاي هورموني بهتره چون پيشگيري هم ميكنه مثل كنتراسمين، مارولون و..