ماجرا مدیر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 387 عنوان قاعدگی | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 23 پست سلام خانما من این ماه واکسن سینوفارم زدم تا امروز ۸ روز که از پریودم گذشته درد دارم اما پریود نمیشم زعفران و..همه چی خوردم اما نمیشم دارم میمیرم استرس 1400/10/18 | 12:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5237 چی بگم من از اول شنیدم زعفران بچه رو سقط میکنه . در هرحال من اصلا خونریزی ندارم بقایارو ولش کن🥺 من راجبش تاپیک هم زدم همه گفتن بچه حتی نصفه هم با زعفران سقط نمیشع خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
ماجرا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 387 من بعد واكسن لكه بيني داشتم دراز نشست برو سريع ميشي عزيزم هرکاری که بگینمیکنم ورزش پروانه ای . دراز نشست . دوچرخه ثابت اما اصلا هیچی فقط درد دارم گاهی وقتام دردم قطع میشه استرس منو کشت
heavengirl71 عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 2416 میگم اگه برم آمپول بزنم و پریود بشم دوباره ماه بعد باید برم آمپول بزنم ؟ کسی تجربشو داره؟ نه امپول فقط پريود اون ماه ات رو درست ميكنه
ماجرا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 387 من راجبش تاپیک هم زدم همه گفتن بچه حتی نصفه هم با زعفران سقط نمیشع من متاسفانه سابقه ی سقط داشتم بیمارستان ب خانواده ها میگفتن زعفران دم کنن بیارن تا بیمار بیخوره و بقایا بیاد و مرخص بشه . دیگه بقیشو نمیدونم والا
heavengirl71 عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 2416 هرکاری که بگینمیکنم ورزش پروانه ای . دراز نشست . دوچرخه ثابت اما اصلا هیچی فقط درد دارم گاهی وقتام ... اگه مجردي و مطمعني باردار نيستي يا آمپول بزن يا قرص مدركسي پروژسترون ٥ هر ١٢ ساعت يك عدد تا يك هفته بخور قطع كن
ماجرا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 387 نه امپول فقط پريود اون ماه ات رو درست ميكنه پس ماه بعدشمباید برم بزنم 🥺 خدایا این چه بدبختیه ما خانما میکشیم آخه
ماجرا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 387 اگه مجردي و مطمعني باردار نيستي يا آمپول بزن يا قرص مدركسي پروژسترون ٥ هر ١٢ ساعت يك عدد تا يك هفته ... متاهلم خواهر ولی آخه برای بارداری اقدام نکردم که باردار باشم . اسیر شدیم خدا وکیلی
heavengirl71 عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 2416 متاهلم خواهر ولی آخه برای بارداری اقدام نکردم که باردار باشم . اسیر شدیم خدا وکیلی اگه اقدام كني و بعدش بلافاصله پروژسترون استفاده كني اونوقت لانه گزينيتو سفت و محكم ترم ميكنهبرا متاهل ها قرص هاي هورموني بهتره چون پيشگيري هم ميكنه مثل كنتراسمين، مارولون و..
ماجرا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 387 اگه اقدام كني و بعدش بلافاصله پروژسترون استفاده كني اونوقت لانه گزينيتو سفت و محكم ترم ميكنه برا مت ... باشه گلم دستت درد نکنه .