2777
2789
عنوان

اونایی ک افسردگی داشتن بیان

178 بازدید | 25 پست

علائمش چیه؟ من از پاییز 99 یه حس درونی دارم یه حس ناراحتی ک از دورن احساسش میکنم احساس میکنم همیشه باهامه و هنوزم اینجوریم همش دلم گرفته همش ناراحتم هیچی خوشحالم نمیکنه، به نظرتون افسرده شدم؟ چیکار کنم؟ 😔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منزوی بودن شدید 

دور شدن از جمع 

سکوت زیاد 

حس و حال بد 

حوصله هیچ کاری رو نداشتن

.

.

کم کم رفتم تو اجتماع 

کتاب خوندم 

پا تو مسیر دین گذاشتم ک کارای مذهبی از قبیل قرآن و .. خوندم و انجام دادم

حالم ۱۸۰ درجه فرق کرده

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
فکر میکردم گذرا هست و افسردگی فصلی هست اما یه سال شده هنوز اونجوریم، اصلا نمیتونم از زندگیم لذت ببرم ...

طبعت رو هم باید تنظیم کنی

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
منزوی بودن شدید  دور شدن از جمع  سکوت زیاد  حس و حال بد  حوصله هیچ کاری رو ن ...

اصلا دلم نمیخواد برم تو جمع. دلم میخواد منو به حال خودم بزارن و فقط هیچی نگن بهم

به خودت نمیرسی؟درست حمام نمیری؟باکسی حرف نمیزنی اصلا؟هیچیزی باعث نشده خوشحال شی یکم؟اگر اره پس افسرد ...

آره، و فقط دلم میخواد تو حال خودم باشم کسی بهم چیزی نگه کاریم نداشته باشه😔

آره، و فقط دلم میخواد تو حال خودم باشم کسی بهم چیزی نگه کاریم نداشته باشه😔

خب حتما گرفتی . اما خب چن خودتو ول نکردیو به فکری درست میشی ایشالا میگذره بنظرم بلندشو و ادامه بده ورزش کن کمکت میکنه وبه این فکر کن شاید فردا نباشم از الان ناراحت باشم؟!؟در لحظه زندگی کن.شاید طبیعیه ادم ناراحت باشع و کم حوصله اما خب باید درستش کرد مجبوری.یدفعه میبینی دیگه خیلی دیرشده جوونیت رفته پس برو ورزش 

خب حتما گرفتی . اما خب چن خودتو ول نکردیو به فکری درست میشی ایشالا میگذره بنظرم بلندشو و ادامه بده و ...

اتفاقا من ورزش میکردم و میکنم اما به زور. یعنی دیگ اون علاقه ی سابق رو ندارم، وگرنه عاشق باشگاه بودم ولی دیگ بدون هیییچ علاقه ای الکی میرم فقط میرم و هیچ حسی بهش ندارم

در هوایی آزاد قدم بزن به پارک برو

برای اینکه راحت باشی به پارک های بانوان برو اگر نزدیک خونتونه که دیگه راحت راحت بتونی در آرامش قدم بزنی

بهترین راه برای اونها که افسرده هستن آفتاب و هوای آزاده

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
اتفاقا من ورزش میکردم و میکنم اما به زور. یعنی دیگ اون علاقه ی سابق رو ندارم، وگرنه عاشق باشگاه بودم ...

باشگاه ها که هم محیط مناسبی نداره هم اینکه اصلان بهداشتی نیست مخصوصا بخاطر اینکه تو زیرزمین یا فضایی بسته بدون پنجره هستش هواش الودس

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
در هوایی آزاد قدم بزن به پارک برو برای اینکه راحت باشی به پارک های بانوان برو اگر نزدیک خونتونه که ...

آره..... فکر خوبیه.... 🙃امیدوارم بتونم از این حسم خلاص شم چون داره به شدت اذیتم میکنه و هنوز 19سالمه من...😔💔

آره..... فکر خوبیه.... 🙃امیدوارم بتونم از این حسم خلاص شم چون داره به شدت اذیتم میکنه و هنوز 19سالم ...

اره گلم حتما اینکار بکن 

19 سالگی سن حساسی هستش و بهت حق میدم این احساس سراغت بیاد گلم😍

اصلا دلم نمیخواد برم تو جمع. دلم میخواد منو به حال خودم بزارن و فقط هیچی نگن بهم

چقد شبیه منی، قبلا عاشق جمع های شلوغ بودم، الان دلم نمیخواد هیچکس باهام حرف بزنه، همش دلم تنهایی میخواد، دائمم حالم بده 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃