2777
2789
عنوان

بچمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2088 بازدید | 76 پست

منم بچم زیاد غذا نمیخوره داد میزنم سرش بعضی موقع هام میزنمش دست خودم نیس درکت میکنم ولی باید خودمونو کنترل کنیم موقع اعصبانیت ی نفس عمیق میکشی میری تو اتاق پنج دیقه بمون تا آروم بشی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکال نداره بابا  من یه دختر سه ساله دارم روانی شدم کتکشم زیاد زد  برا شما که دوتا هست &nb ...

اره بخدا من اصلا سر چیزای دیگ عصبی نمیشم خونرو منفجر کنن یا هرچی فقط بد غذاییشون غذابم میده ۱۲ و ۱۲ ونبم

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بخدا که بهت حق میدم،بچه ها آدمو دیوانه میکنن باغذاخوردنشون،بچه های من کل خونه رو نابودکردن اصلن نارا ...

😭😭😭

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

ببرشون پیش دکتر تغذیه 

دعوا نکنشون تاثیر خیلی بدی میزاره تا اخر عمر یادشون میمونه که دعوا میکنیشون 

بیشتر بچه ها همین طورین 

براشون غذا درست میکنی با تزیین عروسکی درست کن 

چیزایی که فک میکنی دوست دارن بخورن درست کن 

اگه نخوردن جمع نکن بزار باشه 

تا خودشون گرسنه بشن برن بردارن

اینطوری با دعوا درست نمیشه

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

ما دمادر ها هم آپمیمم یک جا کم میاریم به خصوص تغذیه بچه قشنگ درکت میکنم دقیقا این روزا رو پشت سر گذاشتم 

ولی اینو فهمیدم با زدن درست نمشن بدتر میشن کنار غذاشون چیز دیگه هم بزار یا به شکل حیوون یا آدم دربیار بزار بخورن 

مثلا دختر من ماکرونی نمی‌خورد اما کنارش وقتی ماست خیار بود نیخورد 

یا همین الآن ۷سالشه مرغ نمیخوره ولی وقتی کنارش سیب زمینی سرخ کرده است میخوره

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
نتوستم خودمو کنترل کنم بخدا 😭😭😭

عیب نداره بابا فشار روت زیاده هیچ کس نمیتونه بفهمه اون لحظه به تو چی گذشته من پسرم الان سه سالشه دیگه یه هفتست کتک نخورده اروم شده قبلا اینقد اذیتم میکرد یهو کتک میزدمش یعنی اصن دست خودم نبودا مگه هیچ مادری دلش میخواد دست رو بچش بلند کنه شما هم یه مدت بیخیال غذاشون بشید غذایی که دوست دارن درست کنید به مقدار کم خودتون بخورید جمع کنید سفره رو هله هوله و میوه و اینا هم نداشته باشید تو خونه تا واقعا دلشون غذا بخواد