2777
2789
عنوان

بچمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 76 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اشکال نداره بابا  من یه دختر سه ساله دارم روانی شدم کتکشم زیاد زد  برا شما که دوتا هست  واقعا رو غذا نخوردن مادر عصبی میشه  منم کتک زدنم فقط رو غذا بوده  بیشتر  ,قد و وزن سه سالگیشون چند بوده

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
نتوستم خودمو کنترل کنم بخدا 😭😭😭

اشکال نداره درکت میکنم تا حدودی😄

بغلشون کن از دلشون دربیار.تا وقتی که خودشون گرسنشون نشد هیچی بهشون نده 

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

مادری اشکال نداره ناراحت نباش 

یوقتایی آدم صبرش تموم میشه سعی کن نزنی 

بچه تو این سن خیلی بد غذا میشه باید دنبالش بدوویی باهاش بازی کنی با هر ترفندی تا یلقمه غذا بخوره

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات
ول کن بالاخره گرسنشون میشه میان سراغت دیگه  چرا اصرار داری حتما سر وعده های اصلی یا تایم خاص غ ...

خیلی ول کردم اصلا گشنگی معنی نداره براشون

ی لقمه هم به زور میکنم دهنشون یکیش ب زور باز میخوره اون یکی از دهنش میندازه بیرون ی مدت درست میشن میخورن کمی باز دوباده اینجوری میشن 

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

اشکال نداره درکت میکنم تا حدودی😄 بغلشون کن از دلشون دربیار.تا وقتی که خودشون گرسنشون نشد هیچی بهشو ...

خودشون اصلا نمیگن 

بچه ۳ ساله تاحالا ی برش میوه نزاشته دهنش یا با نون چیزی بخوره 

چبز های مثل فرنی و چن قاشق میخورن 

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲