2777
2789
عنوان

بچمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 76 پست
ببرشون پیش دکتر تغذیه  دعوا نکنشون تاثیر خیلی بدی میزاره تا اخر عمر یادشون میمونه که دعوا میکن ...

هیچی دوست ندارن نمیدونم چی درس کنم وعده صبحونه ک هیچی نمیخورن اگ فرنی باشه میخورن کمی نهار چن قاشق شام هیچی

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق بهت میدم من دوقلودارم پنج سالشونه واقعا دیوونه شدم فقط بخاطراینکه اصلا برا خودم وقت نمیزارم افسرده شدم توشهرغریب وگرنه اصلا اذیتم نمیکنن ولی خودم چون جایی نمیرم همش توخونه هستم رسما دیوونه شدم🥺🥺

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
دوتا بچه که بهتر میخورن با همدیگه  با بازی بهشون بده  یا از فعل نهی استفاده کن  بگ ...

اسی دوستمون درست میگه همینکارو بکن،ولی هیچوقت مسابقه بهشون غذا نده ابجی منم بچه بود همینطوربود گلم ناراحت نباش پیش میاد قشنگ

اول از همه بگم ک اگه میلی تو تاپیکم ک بگی سرکاریه یا فیکه اصن نیا چون حوصله تهمت شنیدن ندارم و همچنین اعصاب  دوم هی نگو داری پز میدی چون عقده ای نیستم😃                    سوم میخوام داستان نامزد شدنمو ب طور خلاصه بگم😍😍         خب چطور یبگم ک همه چی یهویی شد😁😁😂داداش یکی از همکلاسیام توکلاس خصوصی زیر نظرم داشته  یروز ک ی پنجشنبه ای بود ۱۴۰۰/۱۰/۲۲بهم گفت خوشم اومده ازت😥هفته بعدش دوشنبه۱۴۰۰/۱۰/۲۷ زنگ زدن خونمون هولا😂😂بابامم با کلیی مخالفت و اینکه میگفت ۳۰ سالگی شوهرت میدم راضی شد بیان خواستگاری😂😂۱۴۰۰/۱۰/۳۰ پنجشنبه بود اومدن خواستگاری😄😄😅روز بعدش۱۴۰۰/۱۱/۱زنگ زدن جواب مثبت دادیم بهشون🤩😘۱۴۰۰/۱۱/۲داداشم ک گندی زد تو پی وی نامزدم ک حالا ولش  دوباره۱۴۰۰/۱۱/۲شبش نامزدم اینا خونمون شام دعوت بودن ک راجب مراسم نامزدی بزرگترا بحرفن خلاصه ک قراره بسلامتی۱۴۰۰/۱۱/۵ سه شنبه مراسم بگیریم واسه نامزدیموننن🤭🤭خب دیگه اگه بازم خبری شد بهتون میگم😂😂
عیب نداره بابا فشار روت زیاده هیچ کس نمیتونه بفهمه اون لحظه به تو چی گذشته من پسرم الان سه سالشه دیگ ...

امتحان میکنم مرسی عزیز

میفهممت

منم گاهی کفری میشم و دوس دارم بچمو بزنم ولی یاد عذاب وجدان بعدش میوفتم ودستم نمیره ک بزنمش

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘

عزیزم پسر منم ۳ سالشه لب به هیچی نمی زنه. مولتی ویتامین و هر چیزی هم امتحان کردم فایده نداشته.سعی کن سرشونو به یه چیزی گرم کنی مثل فیلم مورد علاقشون و وقتی حواسشون نیست بهشون غذا بدی یا ببرشون توی جمع بچه ها با هم غذا بخورن.بچه ی من وقتی جایی میره حواسش پرت میشه غذا میخوره.یا میذارمش تو ماشین تو خیابونا میچرخونمش حواسش پرت شد غذاش میدم

اسی دوستمون درست میگه همینکارو بکن،ولی هیچوقت مسابقه بهشون غذا نده ابجی منم بچه بود همینطوربود گلم ن ...

فک کنم اون موقع دوتا بچه خوبه ک یکیش بخوره اون یکی ب اون نگا کنه بخوره

این دوتاشون هم عین همن😪🤕

هیچی دوست ندارن نمیدونم چی درس کنم وعده صبحونه ک هیچی نمیخورن اگ فرنی باشه میخورن کمی نهار چن قاشق ش ...

خب بازم فرنی درست کن 

یا میوه براشون تزیین کن بخورن 

چیزایی که مقوی باشه درست کن بیشتر 

چون چیزی نمیخورن غذایی براشون درست کن که خیلی مقوی باشه حتی اگه کم بخورن ولی میدونی که چزی خوبی خوردن

من خودم کوچیک بودم مامانم میگفت چیزی نمیخوردی تا کلاس پنجم ۳۰ کیلو بودم

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
خودشون اصلا نمیگن  بچه ۳ ساله تاحالا ی برش میوه نزاشته دهنش یا با نون چیزی بخوره  چبز ها ...

خب براشون هرروز فرنی درست کن لااقل بخورن عزیزم

اول از همه بگم ک اگه میلی تو تاپیکم ک بگی سرکاریه یا فیکه اصن نیا چون حوصله تهمت شنیدن ندارم و همچنین اعصاب  دوم هی نگو داری پز میدی چون عقده ای نیستم😃                    سوم میخوام داستان نامزد شدنمو ب طور خلاصه بگم😍😍         خب چطور یبگم ک همه چی یهویی شد😁😁😂داداش یکی از همکلاسیام توکلاس خصوصی زیر نظرم داشته  یروز ک ی پنجشنبه ای بود ۱۴۰۰/۱۰/۲۲بهم گفت خوشم اومده ازت😥هفته بعدش دوشنبه۱۴۰۰/۱۰/۲۷ زنگ زدن خونمون هولا😂😂بابامم با کلیی مخالفت و اینکه میگفت ۳۰ سالگی شوهرت میدم راضی شد بیان خواستگاری😂😂۱۴۰۰/۱۰/۳۰ پنجشنبه بود اومدن خواستگاری😄😄😅روز بعدش۱۴۰۰/۱۱/۱زنگ زدن جواب مثبت دادیم بهشون🤩😘۱۴۰۰/۱۱/۲داداشم ک گندی زد تو پی وی نامزدم ک حالا ولش  دوباره۱۴۰۰/۱۱/۲شبش نامزدم اینا خونمون شام دعوت بودن ک راجب مراسم نامزدی بزرگترا بحرفن خلاصه ک قراره بسلامتی۱۴۰۰/۱۱/۵ سه شنبه مراسم بگیریم واسه نامزدیموننن🤭🤭خب دیگه اگه بازم خبری شد بهتون میگم😂😂
حق بهت میدم من دوقلودارم پنج سالشونه واقعا دیوونه شدم فقط بخاطراینکه اصلا برا خودم وقت نمیزارم افسرد ...

منکه کلن خودم و بیخیال شدم اصلا وقتی نمیمونه بخدا

خیلی سخته خیلی اذیتم میکنن یکسره درحال جنگ و دعوا هستن باهم دیگ سر کوچک ترین چیزا غذا خوردنشون ک بدتر 

😔

براشون شیر گرم با شکر شیرین کن 

سبیق براشون بگیر توی شیر حل کن خیلی خیلی مقویه بچه رو هم تپل میکنه 

بگو شیر و با نون دوست دارین بخورین

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞