2777
2789
عنوان

بچمو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 76 پست
عزمزمه اون یکی بچه ات که فقط کلمه میگی بردیش نوار مغز ببخشید من تاپیک های قبلیتون دیدم

اره چن روز پیش بردم بخاطر تشنج نوار گرفتن ک خداروشکر تشنجش برطرف شده و بود مشکلی نداشت  حرف زدنو هم گف کم کم درست میشه

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نتوستم خودمو کنترل کنم بخدا 😭😭😭

عزیزم شربت راسیپ دادی تا حالا؟ راستی ممکنه کم خونی هم داشته باشن.

در ضمن با نخوردن زنده میمونن اما با کتک زدن روحشون میمیره و اثرات مخربی در بزرگسالی داره . از طرفی بزرگترین حق الناس گردنته. گناه دارن کسی رو جز شما ندارن. دوتا موجود کوچولو که تمام پناهشون شمایی

چشم به راه...
خب براشون هرروز فرنی درست کن لااقل بخورن عزیزم

خسته شدم از فرنی درس کردن بخدا دیگ بچه ۳ ساله هرجا مبینم غذایی ک تو سفره هس میخورن اینا باید همیشه غذای جدا بپزم اونم نمیخورن دیگ کتک میزنم 

عزیزم شربت راسیپ دادی تا حالا؟ راستی ممکنه کم خونی هم داشته باشن. در ضمن با نخوردن زنده میمونن اما ...

راسیب دادم ولی فرقی نکردن نصف شیشه رو دادم دیگ ندادم 

الات سانستول میدم ولی هیچ فرقی نکردن 

باریچ هم دادم 

[QUOTE=221841942]راسیب دادم ولی فرقی نکردن نصف شیشه رو دادم دیگ ندادم  الات سانستول میدم ولی هیچ فرقی نکردن&nbs ...[/QUOTEشاید تُل شدن. یا کم خونی دارن

راسیپ رو تا یک ماه بده تا اثر کنه شاید کم میدی.

چشم به راه...
براشون شیر گرم با شکر شیرین کن  سبیق براشون بگیر توی شیر حل کن خیلی خیلی مقویه بچه رو هم تپل م ...

شیر تو لیوان یا نون تیلیت کنم نمیخورن فقط تو شیشه

چطوری عزیزم 

پسر من از شش ماهگی که قرار بود غذای کمکی شروع کنه هیچی نمیخورد دهنشو باز نمیکرد دیگه از اون موقع وقتی شیر زیاد میخورد اسهال میشد خیلی عذاب کشیدم ولی روزا با اون همه شیطنتش بچه بغل یه دستی میموندم سر گاز همه جور غذایی درست میکردم تا ببینم کدومشو میخوره دیگه گریه هم میکرد شیر زیاد نمیدادم که گشنش شه کم کم وقتی دید راه دیگه ای نمونده شروع کرد به خوردن بعضی غذا ها کباب مرغو گوشت، مرغ پخته شده میخورد یه غذایی داریم ما شمالیا باقالی قاتوق اونو میخورد تا دوسالگی بازم غذاش جدا بود ولی الان دیگه همه چی میخوره

توی شیر براشون سبیق بریز 

از عطاری براشون بخر خیلی خوبه

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

میخواستم دلداریت بدم ولی چون گفتی میزدمشون قبلا هم باید بگم که خدا میزنتت:) 

میدونم دوقلو چه وضعیتیه. میدونم چقدررر اذیت کننده ست بچه غذا نخوره. ولی حق نداری بزنیشون. چون ضعیفن زورت بهشون میرسه. فقط اوج بی پناهیشونو تصور کن وقتی مأمنشون که تویی بهشون آسیب میزنه. 

تیلیت نکن توی لیوان بریز یا شیشه براشون شیرین کن سبیق هم بگیر 

براشون توی بشقاب نون هم بزار که بخورن 

یا روی نون ها مربا بزن بخورن

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
میخواستم دلداریت بدم ولی چون گفتی میزدمشون قبلا هم باید بگم که خدا میزنتت:)  میدونم دوقلو چه و ...

😭😭😭😭چقد این حرفت دلمو آشوب کرد بمیرم براشون 

دست خودم نیس اون موقع چجوری خودمو کنترل کنم نمیدونم

دیگ تصمیم گرفتم سفره پهن کنم نخوردن کاریشون نداشته باشم ببینم جی میشه

د