2777
2789
عنوان

ندول تیروئید

3163 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها میشه لطفا اگر تجربه در اطرافیانت ن دارید منو راهنمایی کنید من یک ندول یک سانتی دارم ازیک سال پیش تا حالا ایجاد شده سونو اف ان ای انجام دادم دکتر گفت خوش خیم بنظرتون آینده کسانی که ندول دارن حتما باید عمل کنن و درش بیارن یا نه می‌شه سالها با همین شرایط زندگی کرد؟ 

سوال منم هست😔😔

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

من آزمایش دادم تیروئیدم خیلی بالاست ولی ندول چیه عزیزم 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکترت چی گفته؟ ندول داری؟ نمونه برداری کردی و چند ساله ندول گرفتی؟ 

بله البته خواهرم داره خوشبحال شما چون 1 سانته میشه با داروهای گیاهی درمان کرد ولی برای خواهر من متاسفانه 4 سانته و گفتن باید عمل کنه تورو خدا براش دعا کنید از وقتی فهمیدیم هممون بهم ریختیم😭😭

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
بله البته خواهرم داره خوشبحال شما چون 1 سانته میشه با داروهای گیاهی درمان کرد ولی برای خواهر من متاس ...

عملش سخت نیست جراحی میکنن در میارن چه گیاهی براش خوبه از اول که متوجه شدین چهار سانت بود یا بزرگتر شد دکتر به منم گفت چهار سانت بشه باید عمل کنی 

عملش سخت نیست جراحی میکنن در میارن چه گیاهی براش خوبه از اول که متوجه شدین چهار سانت بود یا بزرگتر ش ...

بله از اول چهار سانت بود شما نمونه برداری کردید؟ برای درمان دکتر بهتون چی گفته؟ 

برای خواهر شما نمونه برداری کردن؟ خوش خیم بود؟ 

از من ب شما نصیحت تا جایی ک میتونید با داروهای گیاهی درمان کنید اگر بخواید من دکتر طب اسلامی میتونم بهتون معرفی کنم ولی متاسفانه چون برای خواهر من بزرگتر از یک سانت بود گفتن داروهای گیاهی تاثیر نداره و باید عمل بشه

از من ب شما نصیحت تا جایی ک میتونید با داروهای گیاهی درمان کنید اگر بخواید من دکتر طب اسلامی میتونم ...

آره عزیزم معرفی کن بهم اگرم شنیدی داروی گیاهی خاصی هست ممنون میشم بهم بگی 

فعلافته یدوفولیک بخورم چن ساله خواهرتون دارن ندول رو نمونه برداری چی گفته؟ 

نمونه برداری نکرده شما نمونه برداشتید؟ 

آره عزیزم معرفی کن بهم اگرم شنیدی داروی گیاهی خاصی هست ممنون میشم بهم بگی 

کدوم شهرید؟