2777
2789
عنوان

ندول تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 3165 بازدید | 19 پست
تهران 

چ عالی و اینکه هیچ پولی ب عنوان حق ویزیت نمیگیرن و ویزیتشون رایگان و حتی هزینه داروهاشونم خیلی کمتر از داروهای شیمیاییه

آدرس : شهرری میدان شهدای شاملو خیابان رفاه_ به سمت مترو(خیابان مدرسه) _ خیابان تبلیغات اسلامی _  حوزه علمیه الزهراء  سلام الله علیها_زیر زمین

#دوشنبه و #سه_شنبه و #پنج_شنبه و #جمعه..... ۹ الی ۱۷

نوبت دهی #تلفنی ۰۹۳۶۳۰۶۵۴۷۸ از ۵_٣ عصر روز قبل ویزیت

فقط حتما حتما درست ب دستوراتشون عمل کنید و اعتقاد داشته باشید ما برای مشکلات مختلف از داروهاشون استفاده کردیم و خدارو شکر نتیجه گرفتیم 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا بدون نمونه برداری گفته خارج بشه 😐

اگر نتیجه گرفتید برای خواهر منم دعا کنید🙏🙏

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
آره عزیزم معرفی کن بهم اگرم شنیدی داروی گیاهی خاصی هست ممنون میشم بهم بگی 

سلام شما داروی گیاهی استفاده کردید برای گره تیرویید؟

و اینکه اسم دارو گیاهی چیه؟

ممنون میشم جواب منا بدید