2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیزای خیلی کوچکی هست نصب کن تو ماشینش تاصدا ضبط کنه باید دور بین دارشم باشه برو سوال کن فقط چون بارداری چیز ناراحت کننده ببینی برات خوب نیست 

لایک نکنید .توروخدا 
منم قطعا دنبال طلاقم اصلا به سوختن ساختن اعتقاد ندارم منتظرم بچه م دنیا بیاد جداشم اما تا اون موقع ه ...

عزیزم ببخشید این حرفو میزنم 

ولی خونوادت نون خور اضافی نمیخوان . ب این دلیل ب حرفات اهمیت  نمیدن .چون نمیخوان پشتت باشن تا طلاق بگیری 

اگ هم طلاق بگیری سرکوفت میزنن  و مث خدمتکار باید براشون کار کنی 

شوهر منم خیانت میکرد میگفت توهم میزنی تریاک میکشید چندبار از جیبش پیدا کردم میگفت بهم نیچسبونی من این کاره نیستم الان داریم جدا میشیم کرونا گرفتم رفتم خونه مادرم بهم برسه قرنطینه شدم نیومد بهم سر بزنه ده روز بعد رفتم لباسامو بردارم کلی تریاک تو خونه پیدا کردم نزدیک ی قوطی دیگه عزممو جزم کردم دارم جدا میشم

عزیزم مطمنی  سو تفاهم نشده،اگه مطمنی ، به نظرم خب سند و مدرک جمع کن بعد اقدام کن 

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
ماشین به نام خودم پول پیشمم همینطو

دیگه فشار نمیخواد که خواهر من بگو یا طلاق یا مهریه وقتی نتونه مهر بده مجبوره طلاق بده ولی تو اول برو مدرک بگیر که بتونی تهدیدش کنی 

وکیل میتونی بگیری؟

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977
عزیزم ببخشید این حرفو میزنم  ولی خونوادت نون خور اضافی نمیخوان . ب این دلیل ب حرفات اهمیت & ...

اره اما فکر اونشم کردم خونه رهن میکنم ماشینم از زیر پاش میکشم تا ابدم نمیشنم خونه میرم سرکار