2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 74 پست
بیشتر فکر کن ببین داداشی ، پسر داداشی ،ابجی کسی و نداری کمکت کنه کسی که دلسوزت باشع

یک ادم بیکار میخواد که وسیله زیر پاش باشه شهر به این بزرگی تعقیب کردن راحت نیست متاسفانه همه شاغلن یا همه وسیله ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستمون درست میگه ،اول اعتمادش و نسبت به خودت بزا جلب کنه خیییلی حتی به زور هم شده بهش گیر نده ی جوری وا نمود کن که داشتی اشتباه می کردی سعی کن اینو بهش بفهمونی ،تا مرد هم مطمن بشه زنش دنبالش نیست ،بیشتر دنبال کثافت کاری هست ،اون موقع بیشتر می تونی سند جمع کنی حتی تو خونه ایی جایی هست مطمن شدی زنگ بزن ۱۱۰که بیان برات صورت جلسه کنن 

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
یک ادم بیکار میخواد که وسیله زیر پاش باشه شهر به این بزرگی تعقیب کردن راحت نیست متاسفانه همه شاغلن ی ...

خب خودتم نمی تونی ولی اگه پول داری بده یکی که بهت سند جمع کنه بیاره مثلا فیلم بگیره ازش برات بیاره

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️

خدا لعنت کنه آدم خائن و دوست شوهرم هم دنبال گوه کاریا بود شوهرم ازش سند گرفته بود امد داد من منم نشونش نداده فقط به خانمش سر بسته ی چیزایی گفتم ،الان آدم شده ولی خانمش میگه اگه بخاطر آبروم نبود طلاق می گرفتم ،ولی خیییلی رابطه بینشون خراب شد همش ی مدت دعوا داشتن اما خانمش میگه من هیچچپچ وقت نمی بخشمش، همش میگم خدا رو شکر فیلم و نشونش ندادم آخه خیییلی اوضاع خرابتر میشد ،خدا میدونه قصد من خراب کردن زندگی اینا نبوده فقط قصدم نجات ای زندگی بود

خدا لعنت کنه آدم خائن و دوست شوهرم هم دنبال گوه کاریا بود شوهرم ازش سند گرفته بود امد داد من منم نشو ...

بنظر من ببینی چیزی نگی ظلم کردی.چون ادم خائن همیشه خائن میمونه

مردی که راحت با یه زن که تازه اشنا شده بره به تفریح لیس و لاس مطمئنن لیاقت بخشش نداره

خدا لعنت کنه آدم خائن و دوست شوهرم هم دنبال گوه کاریا بود شوهرم ازش سند گرفته بود امد داد من منم نشو ...

همش میگم چکار داشتم نباید میگفتم بهش اما شوهرم میگفت گناه داره دختر داره خانمش ،خیییلی مومنه تا آبروشون نرفته ی کاری کن چون اون دیگه خییییلی داشت زیاده روی می کرد 

دلم از این میسوزه کم نذاشتم براش اوایل زندگی پا به پاش کلر کردم دوندگی کردم برا زندگی کم خوردم کم خریدم که بتونیم یه زندگی معمولی داشته باشیم

حالا که من با بچه ی توشکمم تو خونه منتظر باشم بچه م چشم راه باباش باشه اونوقت اون نامرد دختر رو سوار ماشین کنه بره به گشت و گذار پول خرج کردن برای یه غریبه

خدا نجاتم بده از دستش

بنظر من ببینی چیزی نگی ظلم کردی.چون ادم خائن همیشه خائن میمونه مردی که راحت با یه زن که تازه اشنا ش ...

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه 

خیییلی زندگی با این آدمها سخته 

انشاالله رفیق مشکل شمام حل میشه به زودی خدا رسواش میکنه مطمن باش 

به قول معروف چراغ ظلم یک ظالم که تا به صبح نمی‌سوزد 

اگر سوزد فقط یک شب ،شبی دیگر نمی‌سوزد 

از من به تو نصیحت ،تا میتونی برا خودت پول پس انداز کن 

بعدا بتونی به زخمت بزنی

وای خدا چقدر زندگیا پر از مشکلات شده ، هر کی رو میبینی یه جور بدبخته، من خودم هزارتا مشکل دارم ولی ب ...

وای دور از جونت ،دختر مگه دیونه شدی 

هر کس ی جوری مشکلات داره 

مگه زندگی بدون مشکلم داریم

وای دور از جونت ،دختر مگه دیونه شدی  هر کس ی جوری مشکلات داره  مگه زندگی بدون مشکلم داری ...

برای من دیگه مشکلاتم خیلی زیاده ، هر روز یه دعوا داریم با هم، بچه ی طفل معصومم داره وسط داد و بیداد بزرگ میشه، وای بر من

الهیییییی.....

چقدر بچه ها گناه دارن بخدا درکت میکنم ولی تا میشه بساز بخدا فقطططط بخاطر بچه ها فک کن ی مجسمه جلوت مبینی همین فک کن هر چی حرف میزنه تو نمی فهمی 

منم چند سالیه آروم شده خونمون الحمدلله سال‌های اول میدون جنگ‌ بود بخاطر مشکل همسرم

مشکلش حل که شد به لطف خدا محیط خونمون آرومتر شد 

برا همگی خانواده ها ،مخصوصا شما خواهرهای گلم، محیط گرم و پر از آرامشی و آرزو میکنم 

درست میشه فقط توکل کنید بخدا