2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 74 پست
اره اما فکر اونشم کردم خونه رهن میکنم ماشینم از زیر پاش میکشم تا ابدم نمیشنم خونه میرم سرکار 

ان شالله هر چی ب صلاحته برات اتفاق بیفته عزیزم 🥰 

ولی توقع زیادی از خونوادت نداشته باش 

البته پدرمادر خودمم همینن  متاسفانه 😔 

عزیزم مطمنی  سو تفاهم نشده،اگه مطمنی ، به نظرم خب سند و مدرک جمع کن بعد اقدام کن

اره مطمئن هستم خیلی وقیحانه دختره ی بلانسبت بی همه چیز سوار ماشین کرده بوده کافه و شب گردی رفته بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله هر چی ب صلاحته برات اتفاق بیفته عزیزم 🥰  ولی توقع زیادی از خونوادت نداشته باش&nbs ...

نه اصلا به هوای اونا نیستم میدونم میتونم از پس خودم بر بیام سخت هست اما نشدنی نیست

آفرین  خواستن توانستن است  حالا شوهرت خوش بر و رو عست ؟ پولداره نکبت ؟

پول نداره اما برای زیدبازی خوب خرج کنه.برا زنا هم نیشش تا بنا گوشش باز و خوشگله 

این سند و مدرک هم کار خودت نیست ،اگه یکی و که قابل اعتماده مردونه مث داداش ،فامیل پیدا کنی خییییلی راحت تر میتونی سند جمع کنی 

اخه یکی از دوستان شوهرش زن گرفته بود همه به دوستم میگفتن زن گرفته شوهرت این بنده خدا هر چی به شوهره میگفت زیر بار نمی رفت تا پسر برادر شوهرش کلی دنبالش رفت تا متوجه شد درسته آمده بود بهش گفته بود زن عمو بیا ببرمت در خونه ایی که عموم الان اونجاست نشونت بدم بعد که میره در میزنه مبینه بلههههه آقا با سوگلیش تو خونه هستن خیییلی دعوا کرده بودن اونحا 

بله خواهر هر چیزی راهی داره کار خودتم نیست آخه با بجه کوچیک شکم پر نمی تونی دنبالش باشی

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
اره میتونم 

با وکیل صحبت کن ببین راه داره الان انجام بده 

همین که پیش خونه و ماشین ماله خودته کلی بنفعته این خودش پشتوانه میشه برات

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977
این سند و مدرک هم کار خودت نیست ،اگه یکی و که قابل اعتماده مردونه مث داداش ،فامیل پیدا کنی خییییلی ر ...

اره منم شک دارم فک میکنم زن صیغه داره احتمال اون دختر صیغه ش باشه میدم

اما شوهر من خیلی عوصی چنان ظاهر مظلوم داره که باور نمیکنن نمی دونم کی میتونه کمک کنه

اره مطمئن هستم خیلی وقیحانه دختره ی بلانسبت بی همه چیز سوار ماشین کرده بوده کافه و شب گردی رفته بوده ...

چرا همون موقعه اقدام نکردی بری مچ بگیری

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
پول نداره اما برای زیدبازی خوب خرج کنه.برا زنا هم نیشش تا بنا گوشش باز و خوشگله 

خاک تو سر بی شعورش کنن 

احمق . جداشو وگرنه هزار درد و مرض میگیری از بس حرصت میده 

ایشالا ایدز بگیره 

خدا صبرت بده عزیزم . کاش حرمت بچه تو شکمتو نگه میداشت 

از اول  اینجوری بود ؟ خونوادش چجورن ؟

چرا همون موقعه اقدام نکردی بری مچ بگیری

اونجا فهمیدم البته یه چیزی بگم نخندی من خیلی حس ششمم قوی اونجا حسم گفت این با همون دختر کافه ی دروغ میگم ننرفتم دنبالش 

تا اینکه چند روز بعد کاغذ خرید از تو جیبش پیدا کردم که مال کافه بود

بعدم دعوا شد گفتم من میدونم تو رفتی با اون دختر کافه اخر دید راه برگشت نداره گفت اره رفتم فقط یه تفریح لود همین

اره منم شک دارم فک میکنم زن صیغه داره احتمال اون دختر صیغه ش باشه میدم اما شوهر من خیلی عوصی چنان ظ ...

بیشتر فکر کن ببین داداشی ، پسر داداشی ،ابجی کسی و نداری کمکت کنه کسی که دلسوزت باشع