2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی روز ۲۶ دوره

10002 بازدید | 33 پست

بچه ها من دوره هام ۲۶ و۲۷ و ۲۸ روزس.امروز روز ۲۶ دورمه بی بی چک مدیکور گذاشتم منفی بود.یعنی بازم باردار نیستم.دیگه خسته شدم به خدا نمیدونم چکار کنم.همش میگن مشکلی ندارید.بعضی وقتا میگم کاش مشکل داشتم حداقل اونو رفع میکردم شاید باردار میشدم خیلی ناراحتم😔😔😔

زود زدی

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم از قرص هاي تقويتي كيوتن و جنسينگ استفاده كنيد هم خودتون هم شوهرتون بعد.. يكم صبوري كن🌹

دیگه خسته شدم.پری شب پدر شوهزم ب شوخی میگفت اگه تا دوماه دیگه باردار نشی برا پسرم زن میگیرم میدونم شوخی ولی خیلی ناراحت شدم.به خدا خیلی تقویت میکنم این ماه خیلی چیزا خوردم خیلی امیدواربودم ب این ماه

حالا شما یه هفته بعد از موعد پریودی بی بی چک بزن عجله نکن  بعد تا رحم آماده نشده که باردار نمی ...

شما چقد طول کشید .من الان یک سال.قبلشم یه بارداری خارج رحمی داشتم

انشاالله که بارداری.کمی صبور باش.دکتر نرفتی؟عکس رنگی چطور؟

چرا دکتر رفتم تمام آزمایشا و سونو میگه مشکلی نیس.عکس رنگی هم گرفتم مشکلی نبود.گفتن شاید رحمت سرد باشه این ماهم رفتم طب سنتی دارو گرفتم ک رحمم گرم بشه.دیگه نمیدونم چکار کنم

چرا دکتر رفتم تمام آزمایشا و سونو میگه مشکلی نیس.عکس رنگی هم گرفتم مشکلی نبود.گفتن شاید رحمت سرد باش ...

خداروشکر مشکل نداشتی.باردار شدن وقتی مشکل داری دردسر و استرسش بیشتره.نگران نباش.استرس هم ب خودت وارد نکن.یه دلیل باردار نشدن استرس داشتنه.

انشاالله که الان باردار باشی.اگه نبودی انشاالله ماه بعد.

[QUOTE=221742298]بذار چند روز از موعد بگذره و تست بده. منم در حال اقدام هستم و می‌دونم چقدر سخت میگذره این روزها. ولی ...[/QUOظهر که سر کار رفتم حونه یه خط واضح افتاده درسته ب نظرتون

چرا دکتر رفتم تمام آزمایشا و سونو میگه مشکلی نیس.عکس رنگی هم گرفتم مشکلی نبود.گفتن شاید رحمت سرد باش ...

عزیزم ایشالا که بارداری میشی بزودی. شوهرتم ازمایش رفت؟ منم ۶ سال اقدام بودم تازه ابان باردار شدم به لطف خدا. چهار سال خودم میرفتم دکتر میگفتن سالمی ولی باز قرص و امپول و عکس رنگی همچی کردم نشد بعد چهار سال اقدام یه دکتر فهمیده ای گفت شاید همسرت مشکل داره ازمایش داد و تشخیص واریکوسل دادن و جراحی شد و بعدش قرص و امپول و دارو دادن بعد شش ماه استفاده به لطف خدا باردار شدمم خودمم چیزی استفاده نکردم

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا