مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
عزيزم از قرص هاي تقويتي كيوتن و جنسينگ استفاده كنيد هم خودتون هم شوهرتون بعد.. يكم صبوري كن🌹
دیگه خسته شدم.پری شب پدر شوهزم ب شوخی میگفت اگه تا دوماه دیگه باردار نشی برا پسرم زن میگیرم میدونم شوخی ولی خیلی ناراحت شدم.به خدا خیلی تقویت میکنم این ماه خیلی چیزا خوردم خیلی امیدواربودم ب این ماه
بذار چند روز از موعد بگذره و تست بده. منم در حال اقدام هستم و میدونم چقدر سخت میگذره این روزها. ولی چارهای نیست دیگه باید صبور باشیم و به خودمون استرس ندیم.
[QUOTE=221742298]بذار چند روز از موعد بگذره و تست بده. منم در حال اقدام هستم و میدونم چقدر سخت میگذره این روزها. ولی ...[/QUOظهر که سر کار رفتم حونه یه خط واضح افتاده درسته ب نظرتون
چرا دکتر رفتم تمام آزمایشا و سونو میگه مشکلی نیس.عکس رنگی هم گرفتم مشکلی نبود.گفتن شاید رحمت سرد باش ...
عزیزم ایشالا که بارداری میشی بزودی. شوهرتم ازمایش رفت؟ منم ۶ سال اقدام بودم تازه ابان باردار شدم به لطف خدا. چهار سال خودم میرفتم دکتر میگفتن سالمی ولی باز قرص و امپول و عکس رنگی همچی کردم نشد بعد چهار سال اقدام یه دکتر فهمیده ای گفت شاید همسرت مشکل داره ازمایش داد و تشخیص واریکوسل دادن و جراحی شد و بعدش قرص و امپول و دارو دادن بعد شش ماه استفاده به لطف خدا باردار شدمم خودمم چیزی استفاده نکردم
دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا