2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی روز ۲۶ دوره

| مشاهده متن کامل بحث + 10003 بازدید | 33 پست
[QUOTE=221742298]بذار چند روز از موعد بگذره و تست بده. منم در حال اقدام هستم و می‌دونم چقدر سخت میگذ ...

ببین اولا میگن بهترین زمان بیبی چک زدن نصفه شب یا اول صبح هست. جوری که حداقل ۴ ساعت قبلش مایعات نخورده باشی که ادرار رقیق نشده باشه. 

بعدشم باید صبر کنی از موعدت چند روز بگذره. 

منم در حال اقدام هستم و امروز موعدم بوده، تا الان هرچی بیبی زدم منفی بوده ولی چون خیلی علائم دارم که تا حالا نداشتم همچنان امید دارم.

خدا بزرگه.

اگر به صلاحمون باشه این ماه جفتمون باردار میشیم. اگر نه هم که خودش بهترین وقت رو برامون در نظر داره و هنوز نرسیده. 

عزیزم ایشالا که بارداری میشی بزودی. شوهرتم ازمایش رفت؟ منم ۶ سال اقدام بودم تازه ابان باردار شدم به ...

شوهرمم آزمایش داده.بیچاره ۳ بارم مشکلی نداره.واریکوسل داره ولی اسپرماش مشکلی نداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرمم آزمایش داده.بیچاره ۳ بارم مشکلی نداره.واریکوسل داره ولی اسپرماش مشکلی نداره

تحت نظر ارولژیست بره حتما امپولای تقویتی میدن خییییلی موثره عزیزم

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا

سلام عزیزم خوب هستید؟اولا اینکه بی بی چک سه چهارروز بعداز تاریخ پریود جواب رو درست نشون میده.

ثانیا برین توی پیج اینیستا یا اپلیکیشن مشورپ با دکتر فریبارحیمی مشاوره کنید بهتون دارو بدن انشالله زود باردار بشید

fariba.rahimi.midwife@

والا پیش اورولوژیستم رفتیم گفت چون جواب آزمایشش خوبه نیاز ب دارو نیس

خداروشمر پس ایشالا ب خواست خدا یچب زودی باردار میشی گلم

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا
چرا دکتر رفتم تمام آزمایشا و سونو میگه مشکلی نیس.عکس رنگی هم گرفتم مشکلی نبود.گفتن شاید رحمت سرد باش ...

شوهرتم ازمایش داده عزیزم؟شاید مشکل از شوهرته

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

الان دیدم اینو

پس ان شاالله زودی نتیجه میگیرید عزیزم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
والا پیش اورولوژیستم رفتیم گفت چون جواب آزمایشش خوبه نیاز ب دارو نیس

عزیزم واریکوسل خودش مانع باروری میشه همسر منم داشت تو حرکت اسپرم ها اثر میزاره و نمیزاره لقاح صورت بگیره همسر منم عمل کرد باردار شدم دوتا دسته گل دارم و اینکه پدر شوهرتون جای اینکه شما ناراحت کنن هیچ مشکلی ندارین پسر خودشون درمان کنن عمل تنها راه با اگه عمل نکردین  خرنوب از عطاری تهیه کنید عالیه