2777
2789
عنوان

کیا بعد طلاق بچه رو دادن به پدرش؟!

1387 بازدید | 39 پست

مامانم جدا شده  الان ازدواج‌کرده ، بابامم ازدواج کرده ، داداشم دست بابامه ، ۷سالشه،زن بابامم خوبه و دلسوز ، مامانم داره زندگیش بخاطر داداشم نابود میشه حقم داره داداشم خیلی معصوم و مظلومه..۳ ماهه ندیدتش ، بابام یه ادم عوضی که تو تاپیکای قبلی توضیح دادم، بنظرتون داداشم عادت می‌کنه به اینکه مامانشو نبینه؟بنطرتون خیلی سختی میکشخ؟ بدبختی اینجاس که شهراشون باهم فاصله داره و اصلا نمیشه همو ببینند😭قاضی گفته فقط هر هفته می‌تونه چند ساعت دستت باشه،اخه مامانم ۷-۸ ساعت راه رو بره فقط چند ساعت ببینتش؟اصلا مگه میشه دل کند:)شما اینجور آدما دیدین؟ اخرش چیشدن؟

❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچشونمیدید؟بچه فراموشش کرد؟

نه نمیبینه 

اره بابا این اصلا ادم نیست

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

تو تایپیک های این مدلی قلبم میگیره 

😔😔😔😭😭😭

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 
خاهرت کنار آمده؟ خیلی سختههه من ک مامانم افسردع شدید شده، میگم خدا کنه داداشم فراموش کنه.

اصلا بچشو نمیخواست ک بخواد فراموشش کنه

خدا ب مادرت ارامش بده

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

اره.من ترجیح می‌دادم بیشتر پیش پدرش باشه تا بیاد و با دلتنگی بره.تحمل دیدن دلتنگیش و با سختی و گریه کردنش نداشتم میلی دیر ب دیر میدیدم عادت کردیم

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)