مامانم جدا شده الان ازدواجکرده ، بابامم ازدواج کرده ، داداشم دست بابامه ، ۷سالشه،زن بابامم خوبه و دلسوز ، مامانم داره زندگیش بخاطر داداشم نابود میشه حقم داره داداشم خیلی معصوم و مظلومه..۳ ماهه ندیدتش ، بابام یه ادم عوضی که تو تاپیکای قبلی توضیح دادم، بنظرتون داداشم عادت میکنه به اینکه مامانشو نبینه؟بنطرتون خیلی سختی میکشخ؟ بدبختی اینجاس که شهراشون باهم فاصله داره و اصلا نمیشه همو ببینند😭قاضی گفته فقط هر هفته میتونه چند ساعت دستت باشه،اخه مامانم ۷-۸ ساعت راه رو بره فقط چند ساعت ببینتش؟اصلا مگه میشه دل کند:)شما اینجور آدما دیدین؟ اخرش چیشدن؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو. یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم