2777
2789
عنوان

خداتون کجاست؟؟؟

128 بازدید | 22 پست

نمیخوام ناشکری کنم ولی امشب از اون شباییه که سر ریز شدم یادمه چند روز قبل سر نمازم ازش کمک خواستم مشکلمو حل کنه ولی افسوس... مگه نمیگن خدا جواب دل شکسته هارو میده؟چقدر دیگه باید دلم بشکنه و طلب کمک کنم. خدا خدای نامرداست دور دور اونا ...امشب دوباره قرص برداشتم تمومش کنم ولی یه حس ترسی باعث شد قرصا رو بریزم حس میکنم افسردگی شدید گرفتم کسیو ندارم باهاش حرف بزنم دارم خفه میشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما به خدا ایمان دارید؟

از رگ گردن بهت نزدیکتره بهش اعتماد و توکل کن وقتش برسه همچین کمکت میکنه که خودت هم نفهمی چه جوری فقد نماتو تر نکن و همه چیز رو سپار به خودش

خدایا به امید تو، اللهم عجل لولیک الفرج

نزدیکه🥺

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

باورت میشه برا یه چیزی ۱۰ سال دارم دعا میکنم اما  الحمدالله نا امید نیستم هی میگم به وقتش میده بعضی وقتها هم میگم شاید قسمتم نباشه اما باز میگم نه هنوز وقتش نرسیده توکل بر خدا 

همین که پشیمون شدی، یعنی خدا کنارت بوده و  فرصت دوباره بهت داده 🥰

فرصت دوباره برای یه زندگی گند ...سنی ندارم ولی ناراحتی اعصاب دارم افسردم حالم اصلا خوب نیست من این زندگیو نمیخوام....

خدا کنارتونه و یک ثانیه هم چشم ازتون برنمیداره....خدایی که کمک بندش نکنه که خدا نیست.....منتها ما حقیقت و ظاهر زندگی رو جابه جا کردیم و وقتی میبینیم به خواستمون نمیرسیم فکرمیکنیم خدا ازمون دور شده ......خدا دستتونه همین الانم گرفته

خدایا ” تو را عاشق دیدم و غریبانه عاشقت شدم

تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم

تو را وفادار دیدم و بی وفایی نمودم ولی هر کجا که رفتم سرشکسته بازگشتم

تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم

اما…

تو مرا چه دیدی که همچنان بخشنده و توبه پذیر و مشتاق بنده ات ماندی ؟

من یه چیزیو متوجه شدم ، اونم با سالها تجربه . اینکه خدا وقتی چیزیو ازش میخوای یدفه بهت نمیده ، آهسته آهسته کارهارو جور میکنه کنار هم میذاره . دقیقا طبق آیه ی ان الله مع الصابرین .

یه داستانی هم هست خیلی قشنگه ، یه عارفی سی سال تمام خدا رو عبادت میکنه و یه دعایی میکنه به درگاه خدا . بعد از سی سال خسته میشه و شکایت میکنه که خدایا من سی سال تورو عبادت کردم ولی تو بمن خواستمو ندادی ،تو عالم غیب براش ندا میاد که این سی سال خدا خواسته که تو دعا کنی وگرنه نمیتونستی . این داستان واقعیه و مربوط به یکی از عارفای بزرگه .

ما اگه دعا میکنیم اون دعا رو از خدا داریم ، یه حدیث در این مورد هست که خدا زمانی بتو قدرت دعا کردن میده که بخواد اجابتش کنه . صبور باش