من نذر کردم اگه خوب شدم به بقیه هم بگم خب اصلا از اینجا شروع شد که من قرص جلوگیری برای عادت ماهیانه استفاده کردم قبل از موعد عادت و جوری شد که عادت ماهانم کلا قطع شد برای اون ماه از همون موقع یه درد خفیفی تو کمرم شروع شد دوباره ماه بعد هم این کارو تکرار کردم تو این مدت سیگار ۳ پاکت میکشیدم روزی و غذا هم درست نمیخوردم بعد دردم شدید شد و میزد به سیاتیک کاملا هم بی توجه بودم پاشنه دار میپوشیدم بعد درد های وحشتناک شروع شد رفتیم از رحم و کمر و کلیه و همه جا سونو و ام آر آی گرفتیم نتیجه این شد که ۳ تا دیسک های کمرم پاره شده بود توجه کنید ۳ تا!!!!!دردش با ده تا قرصم ساکت نمیشد شب تا صبح از درد فریاد میزدم نمیخوابیدم میرفتیم بیمارستان وضعیت منو میدیدن بهم مورفین میزدن ۴ ساعت میخوابیدم بعد درد دوباره میومد سراغم دردش جوری بود که با مورفینم حسش میکردم فقط میتونستم یک کم استراحت کنم نه خواب عمیق خلاصه میکنم من ۸ تا دکتر رفتم که تا عکس منو میدیدن میگفتن حتما عمل جراحی خانم این یکی دو تا نیست ۳ تاست البته بگم که کلا با ویلچر و اینا میرفتم حتی نمیتونستم وایسم ،۵ تا قرص مسکن قوی صبح ۵ تا شب کلی هم بهم کورتون زدن از این چند روزه ها تا ۱ ماهه کلا این دردو برای دشمنم هم نمیخوام برای سرطانی ها هم خیلی دعا کنید اونجا میگفتن درد سرطانی ها هم با مورفین هم ساکت نمیشه...خلاصه دکتر های معروفی هم رفتم بعد دیدم حتی دکترایی بودند که مریضاشون بعد عملم از درد بی تاب بودند اسم نمیارم همه ۸ تا دکتر گفتند عمل بعد ما رفتیم یه دکتری بهم گفت خوب میشه خدا خیرش بده دکتر کامران آزما برام کلی ویتامین نوشت و گفت بعد دوباره بیا در کنارش خودم هم سیگارم رو کم کردم روزی چند تا دونه کلا،کلی پای مرغ و قلم و کشک و اینا هم خوردم کمربندم بستم اینا از دی ۹۹ تا فروردین ۱۴۰۰ بوداینقدر درد داشتم که تو کورونا میرفتم مطب به جز من یک نفر اونجا بود کلا، اینقدرم بد جور راه رفته بودم پای راستم کوتاه تر شده بود عضلاتش منقبض بود کلا،و اینکه نذر خانوم حضرت معصومه هم کردم و خوب شد،بعد ها فهمیدم در طب سنتی راه داره و فصد خون از عرق انسا پا انجام میدن و دلیلی که بهش باور دارم اینه که وقتی درد داشتم پای راستم یه رگی توش بود که وحشتناک درد میکرد و نبض میزد وقتی اون رگو فشار میدادم به پایین ویلچر درد خیلی خیلی کم میشد خلاصه توصیه من اول رژیم غذایی فول ویتامین بعد کورتون ها هم خیلی کمکم کردن از التهاب و دردم کم کردن( کمرم کج شده بود از التهاب )و دکتر خوب که ویتامین های ترمیم دیسک در اختیارتون بذاره و اگر این مشکل بعد از محبوس کردن عادت ماهیانه در خانم ها یا بعد از حجامت نکردن آقایون اونم وقتی مدت ها مرتب حجامت میکردن پیش اومد یا مثلا در اثر استفاده زیاد از سیگارو آلوده کننده های خون اول این روش رو امتحان کنید که مثل من ۲ ماه تمام درد نکشید زیر نظر دکتر متخصص و اینکه یک نذر هم برای حضرت معصومه بکنید ان شاالله خوب میشه و اینکه نترسید اونجا اینقدر منو ترسوندن که من یک مریضی مشابه تو داشتم الان اختیار ادرارم نداره و اینکه پایین ورقه برای من مینوشتن اورژانسی خارج از نوبت باید عمل بشه خلاصه نترسید و ان شاالله خوب میشید
برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.
من خودم از 18 سالگی دیسک و سیاتیک دارم گفتن عمل کنی اما با یوگا بهتر شدم الان گاهی دوباره درد میگیره ...
عزیزم همه چیز غذا و ویتامین هاییه که میخوری تازه تو کل خونوادمون یک مورد دیسک نداشتیم بابام نمیدونست دیسک چی هست اصلا ربطی به ژنتیک نداره همش عادت های غذایی و روش زندگیه من الان پاشنه دار هم میپوشم کلی تقویت کردم از همه چی کلی هم ضماد قرص کمر گذاشتم تو طب سنتیه چیز خیلی خوبیه هر وقتم بتونم روغن تقویتی میزنم سیگارم کمتر میکشم،
برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.
ممنونم. دقیقا با همین سبزی و کلسیم و ورزش دووم آوردم. اما راستش نگران بارداری هستم. سی سالمه پنج سال ...
ببین من کلی آدم دیدم که عمل کردن درد هم دارن ولی در کل عمل نکنی خیلی بهتره باید قوی بشه کمرت قلم گاو و کاچی خوبه پای مرغ بادام و هر چی که کلسیم داره اینا باید دائم باشه همینجوری مامان بزرگامون کلی بچه به دنیا آوردن سالم هم بودن جفت مامان بزرگای من نمیدونستن دیسک چیه اصلا ماها ضعیفیم به نسبت اونا،عمل ام راستشو بگم به نظرم خوب نیس من آدمایی رو دیدم که ۳ بار عمل کردن حتی....اصلا هم نگران نباش کلی تقویت کن هیچی نمیشه
ببین من کلی آدم دیدم که عمل کردن درد هم دارن ولی در کل عمل نکنی خیلی بهتره باید قوی بشه کمرت قلم گاو ...
نه اصلا به عمل فکرنمیکنم چون دیدم بی فایده بوده.... من.خودم افسردگی و معده درد و عفونت و سینویت و.... با طب سنتی درمان کردم بس که بهش اعتقاد دارم. الان جز تغذیه بگو برم طب سنتی بگم چی بده
نه اصلا به عمل فکرنمیکنم چون دیدم بی فایده بوده.... من.خودم افسردگی و معده درد و عفونت و سینویت و... ...
شرایط من اورژانس بود که تازه بعداز خوب شدن فصد و فهمیدم گفت انجام نمیدم دکتر،طب سنتی بیشتر تقویت و پیشگیریه با قرص و دارو یکهو که درست نمیشه!!!من ۳ ماه درگیر بودم تا خوب شد هیچ داروی معجزه گر یک شبه ای وجود نداره