2777
2789
عنوان

هر کسی دیسک بسیار شدید کمر داره بیاد تا بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 223763 بازدید | 303 پست
غذا و کلسیم خیلی خوب بخور سبزیجات واقعا سیستم ایمنیو قوی میکنه من یادمه یک شب که کمرم درد داشت یک سب ...

ممنونم. دقیقا با همین سبزی و کلسیم و ورزش دووم آوردم. اما راستش نگران بارداری هستم. سی سالمه پنج ساله ازدواج کردم بالاخره که چی

من خودم از 18 سالگی دیسک و سیاتیک دارم گفتن عمل کنی اما با یوگا بهتر شدم الان گاهی دوباره درد میگیره ...

عزیزم همه چیز غذا و ویتامین هاییه که میخوری تازه تو کل خونوادمون یک مورد دیسک نداشتیم بابام نمیدونست دیسک چی هست اصلا ربطی به ژنتیک نداره همش عادت های غذایی و روش زندگیه من الان پاشنه دار هم میپوشم کلی تقویت کردم از همه چی کلی هم ضماد قرص کمر گذاشتم تو طب سنتیه چیز خیلی خوبیه هر وقتم بتونم روغن تقویتی میزنم سیگارم کمتر میکشم،

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم. دقیقا با همین سبزی و کلسیم و ورزش دووم آوردم. اما راستش نگران بارداری هستم. سی سالمه پنج سال ...

ببین من کلی آدم دیدم که عمل کردن درد هم دارن ولی در کل عمل نکنی خیلی بهتره باید قوی بشه کمرت قلم گاو و کاچی خوبه پای مرغ بادام و هر چی که کلسیم داره اینا باید دائم باشه همینجوری مامان بزرگامون کلی بچه به دنیا آوردن سالم هم بودن جفت مامان بزرگای من نمیدونستن دیسک چیه اصلا ماها ضعیفیم به نسبت اونا،عمل ام راستشو بگم به نظرم خوب نیس من آدمایی رو دیدم که ۳ بار عمل کردن حتی....اصلا هم نگران نباش کلی تقویت کن هیچی نمیشه

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

ببین من کلی آدم دیدم که عمل کردن درد هم دارن ولی در کل عمل نکنی خیلی بهتره باید قوی بشه کمرت قلم گاو ...

نه اصلا به عمل فکرنمیکنم چون دیدم بی فایده بوده.... من.خودم افسردگی و معده درد و عفونت و سینویت و.... با طب سنتی درمان کردم بس که بهش اعتقاد دارم. الان جز تغذیه بگو برم طب سنتی بگم چی بده

نه اصلا به عمل فکرنمیکنم چون دیدم بی فایده بوده.... من.خودم افسردگی و معده درد و عفونت و سینویت و... ...

شرایط من اورژانس بود که تازه بعداز خوب شدن  فصد و فهمیدم گفت انجام نمیدم دکتر،طب سنتی بیشتر تقویت و پیشگیریه  با قرص و دارو یکهو که درست نمیشه!!!من ۳ ماه درگیر بودم تا خوب شد هیچ داروی معجزه گر یک شبه ای وجود نداره

شرایط من اورژانس بود که تازه بعداز خوب شدن  فصد و فهمیدم گفت انجام نمیدم دکتر،طب سنتی بیشتر تقو ...

میفهمم منم بخدا چندین ساله کنترلش کردم درکل گفتم تجربت زیاده چیکار کنم. خدا بهت سلامتی و خیر بده