2777
2789
عنوان

هر کسی دیسک بسیار شدید کمر داره بیاد تا بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 223736 بازدید | 303 پست
شما کاملا خوب شدین؟فصد هم انجام دادین یانه؟

کاملا خوب شد خداروشکر

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی گفتین نذر کردم بگم .ولی ایکاش قرصایادتون میموند کامل میگفتی امکانش نیست بازم اسم قرصارو بپرسید و بگید چون منم برای جلوگیری قرص خوردم والان درد کمردارم متاسفانه.وخوبم نمیشم اگه اسم قرصا رو دوباره پیدا کنین و بگین ممنون میشم؟

خدا بهت سلامتی بده ،چرا این اتفاق واست افتاد

اتفاقا این سوالو همه دکترا ازم میکردن گفتم شما باید به بگین من نمیدونم گفتم دو ماهه که جلوی عادت ماهانمو گرفتم دردم از اولین ماهی که جلوگیری کردم شروع شد بعد تو اون ۲ ماه هم سیگار ۳ پاکت کشیدم غذاهم نخوردم درست ،بعد به من میگفتن دروغ میگی در حالیکه مثلا اگه کتک خورده بودم یا هر چی مثلا میگفتم از پله افتادم و اینا ولی فقط طب سنتیه فهمید من چی میگم از اون به بعد دیگه خیلی به طب نوین اعتماد ندارم

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

اسی گفتین نذر کردم بگم .ولی ایکاش قرصایادتون میموند کامل میگفتی امکانش نیست بازم اسم قرصارو بپرسید و ...

عزیزم همه حتما باید برن دکتر ممکنه مشکل شما چیز دیگه ای باشه این نسخه اصلا برای شما خوب نباشه خداینکرده خداینکرده خداینکرده اگر توموری چیزی باشه دور از جون ثانیه ها اهمیت داره و حتما عمل میخواد برای همین اول یک ام آر آی بگیرین بعد واقعا پیش ۱۰ تا دکتر برین ببینین بقیه چی میگن اصلا مشکل چیه

و اینکه اون نسخه بیشترش ویتامین بود و از نسخه مهم تر رژیم غذایی بود گرفتم همش چیزای کلسیم دار مقوی خوردم اونا خودش ۱۰ تا ویتامینه 

ینی الان دیسک پاره شده ترمیم شدخ ?

آره بابا تو اینترنت سرچ کنین البته انگلیسی سرچ کنین خیلی بهتره وقتی مایعش میریزه روی عصب سیستم ایمنی اون مایع رو میخوره و پاکسازی میکنه محیطو از مایع ،خود بدن در طول زمان این کارو میکنه فقط بدنتون رو باید قوی کنید من کج شده بودم اینقدر اون ناحیه التهاب داشت سیستم ایمنی من داشت اون ناحیه رو درمان میکرد در حالیکه من احمق پاشنه دار میپوشیدم بیشتر فشار میاوردم تا جاییکه دیگه به ویلچر رسید کارم

فصد چیه؟ دقیقا میشه بگی

یه خانمی گفت من مشکل مشابه تورو داشتم از اول رفتم طب سنتی براش فصد کردن از همون لحظه دردش آروم شده ولی فصد برای موارد ناجوره چون خون خیلی مهمه الکی فصد خون انجام نمیدن اگه خیلی حال طرف بد باشه فصد میکنن

خدا خیرت بده عزیزم که گفتی

اگه تاپیکت پربازدید بشه توی سرچی که توی گوگل در مورد دیسک کمر میشه هم تاپیکت میاد بالا و خیلی های دیگه که عضو سایت نیستن از گوگل میبینن من این مشکل رو ندارم اطرافیانم هم ندارن ولی مطمئنم کسایی که با درد سرچ میکنن و به تاپیکت میرسه کلی دعات میکنن

.
من خودم از 18 سالگی دیسک و سیاتیک دارم گفتن عمل کنی اما با یوگا بهتر شدم الان گاهی دوباره درد میگیره ...

غذا و کلسیم خیلی خوب بخور سبزیجات واقعا سیستم ایمنیو قوی میکنه من یادمه یک شب که کمرم درد داشت یک سبد سبزی خوردم دلم میخواست بعد کورتون زده بودم قبلش دردم ساکت شده بود کورتون سرکوبگر سیستم ایمنیه از نظر علمی بعد من وقتی سبزی خوردم اثر کورتون از بین رفت من ۴ صبح رفتم بیمارستان دوباره بهم کورتون زدن چون التهاب کمرم زیاد شد سبزی هایی که خوردم به سیستم ایمنیم کمک کرد سیستم ایمنیم متمرکز شد روی دیسک های کمرم التهاب و ورمم بیشتر شد تا جایی که رفتم بیمارستان خلاصه غذا و ویتامین هارو دست کم نگیر بعد ورزش هایی هست که عضلات پشت کمر رو قوی میکنه انجام بده کمربندم ببند حین ورزش که فشار نیاد به دیسکت مراقب عادت ماهانت باش که با قرصی چیزی جلوشو نگیری قطع بشه خیلی به کمر فشار میاره ویتامین دی از افتاب بگیر اگه میتونی حتما تابستون ها آفتاب بگیر دیگه خلاصه خیلی تقویت کن فصد خون مال وقتیه که یکی از درد عربده میزنه اونم تو طب سنتی با مورفینم دردش درست حسابی ساکت نمیشه