2777
2789
عنوان

دعوای زن شوهری

345 بازدید | 29 پست

بچه ها شمام اینجورید هست ک رابطتون با همسرتون خوبه و همو دوسدارید ولی گهگاهی سر چیزای بیخود دعواتون بشه مثلا ما هفته ای یکبار معمولا دعوامون میشه و خیلی بده واقعا حس بد میگیرم کیا اینجورین معمولا سر چی بحثتون میشه؟ ما بیشتر سر پدر مادرامون

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره بابا پریشب توراه رفتن به رستوران بحث کردیم   

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

زن و شوهر باید دعوا کنن که اخلاقاشون دست هم بیاد یه مدت که بگذره دیگه دعوا ندارین عوضش خیلی همیدیگرو دوس دارین

خدایا خودت هوامو داشته باش،من اونقدم قوی نیستم همش وانموده...

کلا نمک زندگیه

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.