2777
2789
عنوان

خاطره😂🙌

161 بازدید | 13 پست

بچه ها من الان یهویی یادم اومد این خاطره 

حدودا پارسال اینا بود یه خواستگار اومد واسم من نمی‌دونستم فامیله ما رفتیم ت اتاق باهم حرف بزنیم نشستیم دیدم هیچی نمیگ منم جوگیر گفتم چیشده مهو زیباییم شدی😂🤦🏼‍♀️♀️یادش میوفتم میگم خاک ت سرم کنن چی گفتم اخه😂بعد این ب زور حلو خندشو گرفته بود می‌گفت خب شما بنظرت ت زندگی مشترک چجوری باشیم خوبه گفتم من رفیق میخوام دنبال عشق و عاشقی نیستم ینی انقدر من چرتوپرت گفتم گفتش وقت می‌خوان تا امسال هنو نیومدن😂😂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنبه نداشت مشکل خودش بود😂🤦🏼‍♀️

نه مشکله ک شما بودین😂🤣

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
😭😂

😅😅😇

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

منم یه با مستاجر بودیم 

منم مشکل یبوست داشتم 

شوهرم امد سه تا قرص داد گفت اینا بخوری حل 

منم خوردم وای خجالت میکشم بگم 

صبح با چنان دردی پاشدم گفتم الان که بترکم 

از شانس منم شوهر صابخونه داشت سر صبحی تو حیاط با موتورش تعمیر میکرد 

سرویس تو خونه بود اپارتمانی 

ولی دیگه کوچکترین صدایی بیرون بود 

منم نیم ساعت صبر کردم دیدم نمیشه 

😰😰😰

دیگه ادمی که یبوست داشته باشه قرص خورده باشه میفهمه چی میگم چنان فرارکرد 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️

خودم بگو تا چند روز خجالت میکشیدم 😢😢

ولی دیگه از اون روز سر صبحی ساعت هفت درس عبرت شد براش که پشت دشویی مردم واینمیسن 

اگه هم وایسادند صداهای عجیب غریبی میشنوند😁😁