fatiijon76 مدیر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 785 عنوان پریود | مشاهده متن کامل بحث + 2433 بازدید | 29 پست ۲۸و۲۹ و۳۰لک دیدم بعد از دوماه بود نمیدونم یا سوم پریودشد هنوزم پاک نشدم خونریزیم زیاده چکارکنم ..خیلی هم کمردردم ودست وپام بی حس میشه وخوابم زیادشده . 1400/10/14 | 20:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiijon76 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 785 فرقی نداره هر تخم مرغی باشه شیر کاکائو هم کم میکنه رب انار و دارچین رو قاطی کن بخور کم میکن ... باشه مرسی عزیزم
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5237 عزیزم بخوابی خیلی بهتره استراحت کن حمام نرودارو های ویتامین بخور خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
fatiijon76 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 785 فقط تحمل کن میگذره منم این ماه تازه امروز پریودم تموم شد ۹ روز پریود بودم خونریزی شدیدددددددد در حدی ... مجبورم دیگه تحمل میکنم .
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5237 میام حالتو میپرسم ایشالا سلامت باشی منم یک بار از شدت خونریزی بیهوش شدم بردنم بیمارستان بستریم کردن بهم خون زدن من خیلی خونریزیم زیاده تو پریودی در حدی که ۳ تا نوار رو هم میزارم خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5237 شیر گرم کن توش تخم مرغ بشکن بخور کم میشع خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
fatiijon76 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 785 عزیزم بخوابی خیلی بهتره استراحت کن حمام نرو دارو های ویتامین بخور خوابم زیادشده کلا تاساعت ۲ظهرهمش خوابم .حموم نرفتم ی هفته ای میشه واسه همین عصبی هستم منی که یک روز درمیان ب حموم بودم یکهفته اس حمام نرفتم
fatiijon76 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 785 میام حالتو میپرسم ایشالا سلامت باشی منم یک بار از شدت خونریزی بیهوش شدم بردنم بیمارست ... فداتشم عزیزم .منم توهمین ده ویازده روز سه بسته استفاده کردم
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5237 ویتامین یادت نره بخوری تو پریودی واسه تنبلی تخمدانت هم مداوم برو دکتر زنان شکمت رو با شال ببند حوله گرم کن بزار رو شکم و کمرت قرص هیوکسین یادت نره واسه دل درد کمر درد چیز گرم نخور رعایت کن زود خوب میشی برات دعا میکنم خدا بهت طاقت تحمل بده سخته خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
fatiijon76 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 785 ویتامین یادت نره بخوری تو پریودی واسه تنبلی تخمدانت هم مداوم برو دکتر زنان شکمت رو با ... چشم حتما ..ممنون بابت همدردیت
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5237 سلام عزیزم بهتری؟ خوبی؟ دلم تو فکرت بود حالت چطوره؟ خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
fatiijon76 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 785 سلام عزیزم بهتری؟ خوبی؟ دلم تو فکرت بود حالت چطوره؟ سلام گلم ممنون بهترم .قرص هیوکسین رو خوردم وحوله داغ کردم خداروشکر دردم بهترشد
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5237 خوبی خانومی؟ دردات کم شد؟ خونریزیت کمه؟ خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
fatiijon76 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 785 خوبی خانومی؟ دردات کم شد؟ خونریزیت کمه؟ فدات عزیز...یکمی بشین وپاشو کردم شدید شده گفتم برم دکتر عصر ..
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5237 فدات عزیز...یکمی بشین وپاشو کردم شدید شده گفتم برم دکتر عصر .. ای وااای حتما برو دکتر امپول میدن کم میشه خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
fatiijon76 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 785 ای وااای حتما برو دکتر امپول میدن کم میشه اره عزیز رفتم دوتاآمپول زد ویک سرم ..الان خوبم خداروشکر