2777
2789
عنوان

پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 2433 بازدید | 29 پست

عزیزم بخوابی خیلی بهتره استراحت کن 

حمام نرو

دارو های ویتامین بخور

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میام حالتو میپرسم  ایشالا سلامت باشی 

منم یک بار از شدت خونریزی بیهوش شدم بردنم بیمارستان بستریم کردن بهم خون زدن من خیلی خونریزیم زیاده تو پریودی در حدی که ۳ تا نوار رو هم میزارم

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
عزیزم بخوابی خیلی بهتره استراحت کن  حمام نرو دارو های ویتامین بخور

خوابم زیادشده کلا تاساعت ۲ظهرهمش خوابم .حموم نرفتم ی هفته ای میشه واسه همین عصبی هستم منی که یک روز درمیان ب حموم بودم یکهفته اس حمام نرفتم 

ویتامین یادت نره بخوری تو پریودی 

واسه تنبلی تخمدانت هم مداوم برو دکتر زنان 

شکمت رو با شال ببند حوله گرم کن بزار رو شکم و کمرت 

قرص هیوکسین یادت نره واسه دل درد کمر درد 

چیز گرم نخور 

رعایت کن 

زود خوب میشی برات دعا میکنم خدا بهت طاقت تحمل بده سخته

سلام عزیزم بهتری؟ خوبی؟ دلم تو فکرت بود  

حالت چطوره؟ 

فدات عزیز...یکمی بشین وپاشو کردم شدید شده گفتم برم دکتر عصر ..

ای وااای حتما برو دکتر امپول میدن کم میشه