2777
2789

برای خونریزی زیادت 

قرص مفنامیک اسید 

قرص ترنسید 

قرص ال دی 

قرص اچ دی 

قرص ایبو پروفن 

قرص ناپروکسن 

این قرص ها برای خونریزی زیاد به کار میره 

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا گرمی نخور اگر دلدرد داری قرص دی سیکلومین یا هیوکسین بخور

حوله داغ کن بزار رو شکم و کمرت

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

مفنامیک اسید وایپوپروفن  ناپروکسن که میخورم قطع میشه بعداز چندروزه دوباره میاد .چندبارهم رفتم دکتر گف هورمونات بهم ریخته داروهم نداد وبعدهم گف تنبلی تخمدان داری

کم خون شدی که دست و پات بی حسه 

طبیعیه 

لبنیات هم نخور

اگه حالت خیلی بده برو دکتر سُرُم بزن هم خونریزیت کم میشه و هم دردات کم میشه منم این ماه رفتم سرم زدم خوب شدم

مفنامیک اسید وایپوپروفن  ناپروکسن که میخورم قطع میشه بعداز چندروزه دوباره میاد .چندبارهم رفتم د ...

ای وای خب قرص نمیتونی بخوری که کم بشه اما یه روش میگم بهت که قرص نباشه 

ببین زرده تخم مرغ رو پا یک قاشق شکر و یک قاشق پودر کاکائو قاطی کن مداوم بخور خونریزیت کم میشه

تخم مرغ محلی یا ازاینای دیگه

فرقی نداره هر تخم‌  مرغی باشه

شیر کاکائو هم کم میکنه

رب انار و دارچین رو قاطی کن بخور کم میکنه 

کاهو بخور

سویق عدس بخور 

کلا داغونم ..عصبی شدم تقریبا سه ماهه اینجوری شدم 

فقط تحمل کن میگذره منم این ماه تازه امروز پریودم تموم شد ۹ روز پریود بودم خونریزی شدیدددددددد در حدی که میرفتم دکتر و....اما تحمل کردم پاک شدم تو هم تحمل کن

2790
2778
2791
2779
2792