2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 73 پست
کجا برم...؟؟ چکار میکردی؟

بیرو ن با دوستام یا کلاس اموزشی باشگاه تو خونه صبح تاشب چیکار میکنی من یکی رو میشناسم با مادرشوهر زندگی میکنه بپه ااشو میندازه گردن مادرشوهر  میره باشگاه ارایشگاه کلاس

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیدونم والا کاری نکردم مادرش خیلی کاراکرده که همه میدونن چه خبره

مادرشوهر من سیاستمدار دروع گو دورو 

شوهرم مادرشو بیشتر اعتماد میکنه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
واقعا یعنی بگم باشه ولی به مامانش نگم

نه ازاول بگو نباشه

چون همین امروز آتش بس ۲رودیدم که مرده گزارش لحظه ایی روزانه به مادرش میداد

آتیلا پسیانی میگفت هرروز سربزن اما هیچ تصمیمی واسراری وقتی خانمت راضی نیس نباید به مادرت بگی شما مستقل هستی 

اتفقا نقش آتیلا پسیانی روانشناس بود

مادرم نگران میشه بهانه اس لزومی نداره گزارش بدین

چندوقته ازدواج کردی؟ 

۸ ماه

مادرشوهر من سیاستمدار دروع گو دورو  شوهرم مادرشو بیشتر اعتماد میکنه

امان از ادم باسیاست! این مدل ادماظاهروباطنشون زمین تااسمون فرق میکنه ظاهرشون فرشته ان ولی باطنن شیطانن

خدایاشکرت
نه ازاول بگو نباشه چون همین امروز آتش بس ۲رودیدم که مرده گزارش لحظه ایی روزانه به مادرش میداد آتیل ...

کجا دیدی منم نگا کنم

بیرو ن با دوستام یا کلاس اموزشی باشگاه تو خونه صبح تاشب چیکار میکنی من یکی رو میشناسم با مادرشوهر زن ...

من بچه هامو بندازم گردنش دور از جونشون جنازه تحویل میگیرم....ی بار بچه بزرگم بردم بیمارستان دومی رو پیشش گذاشتم اومدم دیدم پوشکو برعکس بسته ب بچه

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

ماام طبقه بالا مادرشوهرمیم

والا اوایل شوهرمنم همچین انتظاری ازم داشت

ولی من نگفتم یعنی چی ک هر جا میخوام برم دربزنم بگم منم دارم میرم فلان جا

تازه دیگ الان به شوهرمم یاد دادم اگه ازش پرسیدن کجا بودین بگه بیرون کار داشتیم به اونا چه

مگ من دخالت میکنم تو رفت آمدشون

بنظرمن ریشه همه ی اینا از حسادته نمیتونن تحمل کن اینوکه پسرشونوبایکی تقسیم کنن

واسا دختر هاشون خوبن واسه عروس بدبخت بد ی بوم و دوهوا همینه

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
وقتی به خودش میگی چه لزومی داره به مادرش بگی؟ مگه مادرش شوهرته

یه سری مادرشوهرمن سرزده اومد خونمون

اون ساعت حتما باید میرفتم برا کارت ملی

دیگه آماده شدم گفتم ببخشید بیرون کار واجب دارم

ورفتم 

موند پیش پسرم

من بی احترامی نکردم چون ایشون سرزده اومد باید زنگ میزد ببینه کاری دارم اصلا شاید مهمان دارم یادارم جایی میرم

یه کلام نگفتم کجا میرم چون دلیل نداره

2827
2791
2779
2792