2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 73 پست
ماام طبقه بالا مادرشوهرمیم والا اوایل شوهرمنم همچین انتظاری ازم داشت ولی من نگفتم یعنی چی ک هر جا ...

چطوری بهش فهموندی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
۸ ماه

ببین مردهای ایرانی زیاد زنها رو نمیسناسن..... 

طول میکشه یا بگیرن..... ماهم مثل بچه های اول خانواده همه چیز رومون امتحان میشه تا طرفمون یادبگیره...... جلوش واینسا...... کم کم توقلبش نفوذ کن بعدش بیخیالت میشه..... مثلا ننه هاشون دارن زن داری یادشون میدن البته به نفع خودشون 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فیلیمو ولی فکرکنم سرچ کنی باشه رایگانه قسمت آتیلا که با بهرام رادان ومیتراحجارصحبت میکنه عالییییی ...

سینماییه یا سریال کدوم قسمت

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
😂😂اصولا ۸۰درصد مردااینجورین  مادرشونو ترجیح میدن

واقعا..ی دوست داره شوهرم متولد 76 زن بزرگتر از خودش گرفته خانومش بچه هم داره...اومده خونه مادرشوهر...بیچاره همه چی رو زنه توضیح میداد شوهرش دعواش کرده ک ب ننم چه..چرا همه چی رو میگی🤕🤕🤕 چرا شوهر ما اینجوری نیست😖😖😖😖

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
چطوری بهش فهموندی

چندبار مادرشوهرم اینا رفتن مسافرت نگفتن 

منم از فرصت استفاده کردم به شوهرم گفتم تو از غریبه باید بشنوی خانوادت رفتن سفر 

انقدر واسه پسرشون ارزش قائل نمیشن ک میرن سفر بیان بهت بگن اونوقت ازت انتظار دارن میریم بیرون بریم اطلاع بدیم بهشون

دیگ شوهرمم از اون روز نمیگه کجا میریم

فقط میگ بیرون

چندبار مادرشوهرم اینا رفتن مسافرت نگفتن  منم از فرصت استفاده کردم به شوهرم گفتم تو از غریبه با ...

الان نمیدونم چطوری راضیش کنم

2827
2791
2779
2792