2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

1077 بازدید | 73 پست

اونروزم که بهتونم گفته بودشوهرم میگه تصمیم بگیر

به حرفم گوش کن هرجا رفتی به مادرمم بگو نگران نشه

محبت کن با این کارت

من دوس ندارم بگم

هم طبقه بالا مادرشوهرم

به نظرتون من الان چی بگم چی کار کنم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یعنی دستشویی هم  بری باید بگی بهش

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بگو اوکی ولی کارخودتوکن 😂

واقعا یعنی بگم باشه ولی به مامانش نگم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
از این کنترل گر هاست و اهل محدودیت ایجاد کردن درسته ؟

اره شوهرم

بگو باشه و وقتایی ک میخای بری wc زنگ بزن به مادرشوهرت  بگو مادر جون من دارم میرم دسشویی

اینجوری خودشون خجالت میکشن

اعصاب ندارم ببخشید😐🙏🏻

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

مادرش چرا باید نگران تو بشه. قطعا فقط میخواد تو اسیرش باشی بفهمه کجا میری چکار میکنی

فقط هروقت خواستی بری بیرون ب شوهرت خبربده همین

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
یعنی دستشویی هم  بری باید بگی بهش

😂😂😂نه دیگه مثلا سر کار رفتم بگم خونه مامان رفتم بگم

2827
2791
2779
2792