2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 73 پست
اخه میدونه دا مثل نگهبان همیشه از شیشه نگا میکنه😃

مادرشوهرمن همیشه از چشمک در مارونگامیکرد منم میدونستم یه بار که داشت نگامیکرد برتش شکلک دراوردم بعدا که دعوامون شد برگشت گفت توبیتربیتی برام شگلک درمیاری گفتم وااا مادر ازکجادیدی!!!مگه خدایی نکرده رفتوامدمونوکنترل میکنی!!😂

خدایاشکرت
مادرشوهرمن همیشه از چشمک در مارونگامیکرد منم میدونستم یه بار که داشت نگامیکرد برتش شکلک دراوردم بعدا ...

خوب کردی زنیکه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیلی رفتاراشون زشته بخدا چندبرابرسن مارودارن ولی عقلشون قدنخوده!

منم هیچکاری از دستم برنمیاد جز اینکه فقط شوهرم منو ببره از این خونه ولی کوو پوول..دارم میسوزم فقط نابود شدم تو این خونه

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
منم هیچکاری از دستم برنمیاد جز اینکه فقط شوهرم منو ببره از این خونه ولی کوو پوول..دارم میسوزم فقط نا ...

خب برو امن جایی تو بودم حرصش رو در میاوردم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
مادرشوهرمن همیشه از چشمک در مارونگامیکرد منم میدونستم یه بار که داشت نگامیکرد برتش شکلک دراوردم بعدا ...

خدا نکشتت....شوهرت هیچی نگفت؟

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
منم هیچکاری از دستم برنمیاد جز اینکه فقط شوهرم منو ببره از این خونه ولی کوو پوول..دارم میسوزم فقط نا ...

خدابزرگه خواهر 

ولی جدی گاهی به این فک میکنم که سال ۱۵۰۰ هیچکدوم مانیستیم دیگه،واقعا دنیاانقد ارزش بدی کردن داره!!بعضی بزرگترا زندگیوبرابچه هاشون زهرمیکنن خب به چه قیمت اخه! 

خدایاشکرت
شوهرم خودش مادرشو بهترمیشناسه فقط خندید 😂 

چیکار کردی اینقدر بهت اعتماد داره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7788611/همین-الان-حس-تو-ب-شوهر-یا-عشق-ت-با-ی-جمله-بگو?page=1

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
خدابزرگه خواهر  ولی جدی گاهی به این فک میکنم که سال ۱۵۰۰ هیچکدوم مانیستیم دیگه،واقعا دنیاانقد ...

ب قیمت اینکه ما رئیسیم هرکار بخوایم میکنیم ی بار ک آبرو منو جلو مهمونام برد

2827
2791
2779
2792