2777
2789
👌👌😍🌱 چقدر خوبه که الان راضی هستی و خوشحال  این مهم ترین چیز هست بنظرم  چقدر خوبه که ...

لطف داری فاطمه جون 😍🌹

الان توی این تاپیک، اعضای گروهمون،واقعا  خواهرانه و از روی محبت نظر میدن و راهنمایی می کنند. واقعا لذت میبرم که اینقدر باهم دوستیم و به هم کمک می کنیم .

من این حس رو هیچوقت با فامیل خودم نداشتم چون طرز فکرهامون باهم متفاوت بود.

منم خیلی خوشحالم از بودنتون.❤❤❤❤❤❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها کجایین پس😬 چه سکوتی تاپیک رو فرا گرفته  انگار برکت اون تاپیک بیشتر بود 😂

آره به خدا اونجا بیشتر میومدن ،جمع کنیم بریم همونجا🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️😄😄😄

خوشبحالتون بابا چقدر حرف میزنین 😂

من بیشتر خواننده خاموشم کم حرفم تازه مجازیم خوبه حضوری دیگه خیلی کم حرفم 

خوشم میاد از ادمای پرحرف یه جاری ساکتم دارم تنها بیاد خونمون جمع من و اون دیدنیه 😂😂

آره به خدا اونجا بیشتر میومدن ،جمع کنیم بریم همونجا🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️😄😄😄

جمع نکنین بابا این خانمه بود سارا جان ماشاءالله خیلی حرفا داره برا زدن 😃 اکثرا تاپیکای نینی سایت هست ☺

خوشم میاد ازش خودساخته هم نیس چن وقته 

🌻سلام دوستان باز ازتون راهنمایی میخام🌻

ما یساله عروسی گرفتیم،اوضاع مالیمون خیلی تعریفی نداشت،از طرفی اون موقع مادر همسرم میگفتن باید شام یا ناهار بدیم به کسایی(،خاله،دایی،عمه) ک میخان بیان خونتون کادویی بیارن،که ماهم رفتیم ناهار و شام خونشون برای عروس و دامادشون

من خیلی حرصم میگرف،با همسرم میگفتیم ماالان شرایط نداریم،کسی هم میاد بیادبصرف میوه شیرینی ولی بعنوان ناهار و شام پذیرایی نمیتونیم،اونم بعد چنماه گفتیم،حتی ب مادر همسرم گفتم رسم بدی دارین ک خونه تازه عروس داماد شام و ناهار میرن این ک کمکی حساب نمیشه اونم تو این گرونی،اونا برگشتن گفتن هزینشو ما میدیم اشکال نداره😑جوری شدک تقریبا این حرفا جمع شد

ولی الان ۲ماه ایناست ک دوباره شروع کردن،میگن حالا مردم میگن ماعرضه نداربم یا عروسمون بلد نیس

ولی دوستان من دوسندارم کسی اجبارمون کنه،و حقیقتا این رسمارو نمیخام،چجوری بهشون بااحترام بگم،

از طرفیم تو عقد مارو دعوت کردن خونه هاشون،فقط از این نظر عذاب وجدان میگیرم موندم چیکارکنم اصلا،اخه شرایط مالی همه ک مثل هم نیس،از طرفم میگن شاید من بلد نیسم ،ناخودآگاه این حرفا روانمو بهم میزنه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خوشبحالتون بابا چقدر حرف میزنین 😂 من بیشتر خواننده خاموشم کم حرفم تازه مجازیم خوبه حضوری دیگه خیلی ...

حالا اگر بگم ،بقیه منو به عنوان یه آدم ساکت و کم حرف می شناسن باور می کنی؟😄😄😄 همش میگن فلانی چقد ساکته😎😎

سلام به همگی.خوبین؟ من از خیلی وقت پیش جمع شما را به صورت خاموش همراهی میکنم.زیاد توی مجازی مشارکت ندارم ولی جمع اینجوری رو دوست دارم.خواستم چند وقت پیش یه سوالی بپرسم و ازتون راهنمایی بخوام ولی روم نشد،یه جورایی احساس غریبی کردم  .خواستم بگم اجازه میدین منم توی جمعتون باشم؟ قول میدم زیاد اذیتتون نکنم  

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
🌻سلام دوستان باز ازتون راهنمایی میخام🌻 ما یساله عروسی گرفتیم،اوضاع مالیمون خیلی تعریفی نداشت،از ط ...

نظر همسرت چیه؟ بالاخره تامین مخارج خونه ب عهده ایشونه میتونه از پسش بربیاد؟ 

عزیزم میدونم شرایطت سخته ولی شاید سخت میگیری یه شام و میوه بعضی وقتا خانواده همسرتو دعوت کن ک ناراحت نشن ب شما هم زیاد فشار نیاد مگه خودشون خیلی تجملاتی ان؟ 

همین تجملات همه چیزو خراب کرده اگه همه چیزو ساده بگیریم انقدر سخت نمگذره واقعا شرایط مالی همه ک یکی نیست 

خانواده همسرت مگه درجریان وضعیتتون نیستن 

سلام به همگی.خوبین؟ من از خیلی وقت پیش جمع شما را به صورت خاموش همراهی میکنم.زیاد توی مجازی مشارکت ن ...

اگه سحر خانم مایل باشن خوشحال میشیم پیشمون باشی امروز دیدم گروه ساکته من سخنرانی میکنم وگرنه منم خیلی کم نظر میدم فقط میخونم 😂

سلام دوستان خوبم 🌹 امروز تو یه تاپیک، خانمی درباره حرف بقیه ناراحت بود  می گفت : تا حالا دوب ...

سلام . من راستش اوایل ازدواجم کسی ازم ایراد میگرفت ناراحت میشدم و برام مهم بود و از فرق گذاشتنا ناراحت میشدم.اینقدر که همیشه ظاهر یا آرایش بقیه رو بهتر از خودم میدیدم ولی خب دیدم فایده ای برام نداره و الان دیگه این خصلتو کنار گذاشتم. الان برعکس شده یه لباس مجلسی روکه خیلی دوسش دارم  5 بار پوشیدم و اصلا برام مهم نیست با اینکه خانواده همسرم به اینکه لباس تکراری نباشه اهمیت میدن یا بعضی وقتا تو عروسی های خودمونی لباس قبل شام و بعد شامشونو عوض میکنن منم مثل خنگا با همون لباس تکراری قر میدم.الان حس میکنم  بزرگترهای فامیل شوهرم بیشتر قبولم دارن به قول دوستمون وقتی دنبال تایید نیستی بیشتر تایید میشی.

اگه سحر خانم مایل باشن خوشحال میشیم پیشمون باشی امروز دیدم گروه ساکته من سخنرانی میکنم وگرنه منم خیل ...

خیلی هم خوبه که حرف بزنی سلام جون.سکوتت رو بشکن  🥳🥳👌👌🌹🌹🌹

گروه مال همه است .من هم خوشحال میشم عضو جدید داشته باشیم.🌹