2777
2789
آفرین چقدر خوبه که اینقدر حرمت نفس داری و درگیر حرفهای بقیه نیستی. من یه کسی رو می شناختم، که مهمان ...

واقعا مادر شوهر تهش باید کت دامن بپوشه با ساپورت و روسری با یه سینه ریز گنده. ابهت خودشونو با این مدل میکاپ و گریم پایمال میکنن بعد میگن عروسم ال کرد بل کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام . من راستش اوایل ازدواجم کسی ازم ایراد میگرفت ناراحت میشدم و برام مهم بود و از فرق گذاشتنا نارا ...

وای خدا ،من هم دیدم بعضی ها توی مراسم دوبار یا سه بار لباسشون رو عوض می کنند .من هم اصلا از این کار خوشم نمیاد ،معنیش اینه که می خوان لباساشونو، نشون بدن وگرنه هر نیم ساعت چه لزومی به این کار هست..

کار خوبی میکنی که از اونا الگوبرداری نمی کنی.

من عروسی برادر بزرگترم ،همه می گفتن باید  دخترت رو ببری آرایشگاه و موهای دخترت رو شینیون کنی و بالای سرش جمع کنی چون عروسی داییشه و زشته که ساده باشه.هرچی گفتن قبول نکردم و گفتم بچه ۸ ساله، اذیت میشه.خودم یه سشوار کشیدم و یه گل سر به موهاش زدم و تمام.

اون موقع شینیون  موی بچه ها و مدل جمع مد بود، ولی الان موی باز مد شده.

یا اینکه توی هر مراسمی نباید لباس تکراری پوشید هم خیلی مسخرست .اگر لباس شیک و قشنگ باشه ،چند بار هم بپوشیم هیچ اشکالی نداره.🌹🌹🌹

🌻سلام دوستان باز ازتون راهنمایی میخام🌻 ما یساله عروسی گرفتیم،اوضاع مالیمون خیلی تعریفی نداشت،از ط ...

اینجوری که تو تعریف کردی معلومه که اجباریه و به زور ازتون می خوان که انجام بدین وگرنه دست از سرتون برنمی دارن...

🌻سلام دوستان باز ازتون راهنمایی میخام🌻 ما یساله عروسی گرفتیم،اوضاع مالیمون خیلی تعریفی نداشت،از ط ...

به نظر من حالا که اینقدر براشون مهمه باید به نظرشون احترام بذاری بالاخره وقتی ازدواج کردی یه مقدار باید کوتاه بیای و من رو کنار بذاری مخصوصا که خونشون دعوت شدی. ولی میتونی تجملات رو بذاری کنار و با یه مدل غذا و سالاد سر و تهشو جمع کن . برای اینجور چیزا با مادر شوهرت بحث نکن اگه هم کمک مالی لازم داشتین به شوهرت مربوط میشه میتونه از پدرش قرض بگیره. منم دقیقا تجربتو داشتم و شرایط مالی خوبی نداشتیم ولی من اون زمان گفتم هر طور شما صلاح بدونید اینقدر خوشحال شده بود که دو روز قبل مهمونی پدر شوهرم یه گونی برنج و گوشت مهمونی رو برام آورد و همش خبر میگرفت دخترم چیزی کم و کسر نیست. چون بالاخره مهمونی رو میدی بذار فکر کنن از دل و جون بوده

وای خدا ،من هم دیدم بعضی ها توی مراسم دوبار یا سه بار لباسشون رو عوض می کنند .من هم اصلا از این کار ...

معلومه دیگه وقتی دو سه تا لباس واسه یه مراسم میخری نمیتونی همشو خوب بخری ولی وقتی یه دونه میخری خوب و شیک انتخاب میکنی . یه خاطره براتون بگم یکی از فامیلا برای عروسیه خواهرش یه پیراهن مشکی فوق العاده خوشگل خریده بود حجاب قشنگی هم داشت. ماه بعدش برای عروسیه برادرش دوباره رفته بود از همون جنس و رنگ پیراهن یقه باز و آستین کوتاه خریده بود اینقدر کارش به نظرم خنده دار بود به روش آوردم گفتم چکاریه گفت مهمونا مشترکن میگن لباسش تکراریه گفتم بنده خدا کسی یادش نیست اینا با هم فرق داره همه میگن فلانی همش مشکی میپوشه

یه چیزی میخوام بگم به رسم و رسوم همیشه به چشم مانع نگاه نکنید رفت و آمد و مهمونی دادن البته در حد معقول و بدون اسراف و چشم هم چشمی برکت زندگی رو زیاد میکنه و روحیتون رو عوض میکنه. من قبل کرونا خیلی مهمونی میدادم نه اینکه فکر کنی بریز و بپاش نه خیلی ساده باورت میشه خریدای خونمون برکت داشت الان واقعا دوست دارم این کرونا تموم بشه دوباره رفت آمدا شروع بشه

عزیز دلم 

رفت و آمد به اندازه و بدون تجملات نه تنها بد نیست که خوب هم هست

تنها مسئله ای که هست اینه که شما باید همونی باشین که هستین و بخاطر دل دیگران خودتون رو تو تجملات نندازین. 

همیشه میگن آدم به روی باز جایی میره 

نیاز نیست چند مدل غذا بذاری یه مدل کفایت میکنه به اندازه بپز که کم نیاد نهایت یه سوپ هم بذار  

یه کیک خونگی بپز بجای شیرینی 

همونی رو بذار که در توانت هست ولی با احترام فراوون و  روی خوش از خودتون بودن خجالت نکشین 

و مطمئن باش اگر میهمان شما... شما براش مهم باشین بهش خوش میگذره و اگر شکمش مهم باشه دیگه سعی میکنه نیاد وچه بهتر همچین شخصیتی نیاد دیگه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
یه چیزی میخوام بگم به رسم و رسوم همیشه به چشم مانع نگاه نکنید رفت و آمد و مهمونی دادن البته در حد مع ...

دقیقا منم دورهمیارو خیلی دوس دارم ادم روحیه ش عوض میشه البته اگه خودمونو درگیر تجملات نکنیم من یکی از همسایه هام یکی از فامیلای شوهرمه اگه چن روز نیاد فکرم پیشش میمونه باید برم ببینمش همینجوری بی دعوت ها میاد یه ساعتی میشینه ادم حال و هواش عوض میشه خیلیا شاید خوششون نیاد ولی من خیلی دوس دارم دیدار دوستا و فامیلا رو 

به نظر من حالا که اینقدر براشون مهمه باید به نظرشون احترام بذاری بالاخره وقتی ازدواج کردی یه مقدار ب ...

آره واقعا بعضی از رسوم برای بعضی ها مهم نیست ولی اینجوری که شاداب جون تعریف کرد ،این موضوع برای خانواده همسرش خیلی مهمه واگر اونها رو دعوت نکنه ،ممکنه دلخوری بوجود بیاد پس بهترین کار اینه که به قول شما و فاطمه جون، یه مهمانی ساده و بدون تجملات ولی در نهایت خوشرویی برگزار کنه تا هم خیال خودش راحت بشه و هم اینکه همسرش جلوی فامیل ،شرمنده نباشه.🌹

ممنون از نظراتتون دوستان

منو همسرم هردو مهمونی رفت و امد ب اندازه دوسداریم

ولی حرف من اینه بچه ها،اخه ماشاءلله یکی دوتا نیسن،چنتا خانوادن،البته اونایی که ما رو دعوت کردن ۱۰نفر میشن کلا ،خب هزینه سنگینی میخاد،الان ساده ترینش مرغه خب خودتون بهتر از قیمتا خبر دارین،

تو عقد دوتا خاله هاش دعوتمون کردن با پسرخاله دختر خالش،اگرم بگم اینارو میگم چون بقیه نرفتیم خونشون

خیلی چشمو گرفته واقعا

اصلا نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم

و چجوری برنامه بچینم 

یه خانواده۴نفره

یه خانواده ۳نفره با ی بچه

یه خانواده ۲نفره با بچه

خانواده همسرم ۳نفر

خودمونم ۲نفر

یهویی دعوت خوبه؟فک نکنم خونمون جاشه

چن سری هم فککنم هرسری خانواده همسرم بگم بیان اره؟

(البته اونارو قبلا با مادربزرگ و پسرشون دعوت کردیم،بازم بنظرتون باید همراه مهمونا بگیم بیان؟)

بقیه ک ۲تا از دایی هاش میشن چون ما نرفتیم ماهم دعوت نکنیم بنظرم، نظرتون چیه؟

شما بودین چجور برنامه میچیدین

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

به این هم اعتقاد دارم خیر و برکت میاره ولی هم مالی هم از لحاظ فکری دغدغه دارم نمیتونم به این چیزا فک کنم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛