2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عام سلام میشه کتاب درباره ی نجوم و کیهان و درباره ی فرهنگ باستان کشور ها(چه غرب چه شرق) معرفی کنید ...

عکس کتاب رو براتون گذاشتم .خیلی ساده و روان ترجمه شده و کتاب خوبیه.🌹

وایییی دیونه شدم بچه ها کسی میتونه کمکم کنه؟ چرا فروشگاه من اصلا نمیاره کلا هرچی فروشگاه میزنم نمیاره همش میاره ایمیل وارد کن وای فای باز کن تلفن خونمون قطعه منم با بسته اومدم دیونم کرد 

هیچکی نمیدونه چی کنم؟

سلام دوستان خوبم 🌹

امروز تو یه تاپیک، خانمی درباره حرف بقیه ناراحت بود 

می گفت : تا حالا دوبار طلاق گرفته و حالا ناراحته که بهش گفتن شوم و بدقدم و به عروسی دختر خاله اش دعوتش نکردن.

شما چقدر به حرف دیگران اهمیت میدین و چقدر نظر بقیه براتون مهمه؟به نظرتون درسته که به خاطر یه حرف، زانوی غم بغل بگیریم و غصه بخوریم ؟

سلام دوستان خوبم 🌹 امروز تو یه تاپیک، خانمی درباره حرف بقیه ناراحت بود  می گفت : تا حالا دوب ...

اره ولی من قبلا هم تو تاپیکاش بودم ایشون خیلی افسرده شدن و روحیشون خسته شده واسه همون انگار تحملشون اینقدر پایین اومده بود ولی خب هرکی بود دلش با خرافات میشکست بنظرم

کلا هر فروشگاهی میخوام برا بچم بازی نصب کنم اصلا فروشگاها نمیارن

عزیزم یه ایمیل الکی بده و بعد نصب کن اگر نشد ببر بیرون برات نصب کنن.

یا گوگل اکانت رو تو گوگل سرچ کن.روی اولین سایت کلیک می کنی و ایمیل میسازی.

سلام دوستان خوبم 🌹 امروز تو یه تاپیک، خانمی درباره حرف بقیه ناراحت بود  می گفت : تا حالا دوب ...

سلام عزیزم 

اون تاپیک رو عنوانش رو خوندم 

قبلا شاید اذیت میشدم و ذهنم رو درگیر میکردم ولی الان نه دیگه خیلی خیلی کم به حرف دیگران اهمیت میدم. 

چه تو ظاهر چه بقیه چیزها 

من اوایل حتما آرایش داشتم وقتی بیرون میرفتم الکی نمیگم که بخاطر دل خودم بود و فلان نه واقعا دلم میخواست در نظر دیگران خوب باشم. 

ولی الان نهایت یه ضد آفتاب و تمام حتی اگر بدون هیچ چیزی هم برم بیرون ذره ای برام اهمیت نداره همینکه تمیز و مرتب باشم کافیه برام دیگه الان به جایی رسیدم که خودم رو دوست دارم و پذیرفتم دقیقا همین طوری که هستم. 

مثل این مثال فراوون تو زندگیم داشتم و دارم از حرف زدن اوایل زندگی پشت سرم بگیر تو فامیل همسرم تا بقیه چیزها 

مثلا اوایل دختر خواهر شوهرم میگفت فلانی گفته با فاطمه گرم نگیری که ضایع میشی آدم حسابت نمیکنه 😐 

(فقط بخاطر اینکه اهل رفت و آمد زیاد نیستیم واجازه دخالت به هیچ کس تو زندگیمون نمیدیم و مثل اونا حرف ببر بیار نیستیم) 🤦🏻‍♀️

بعد همون دختر خواهر شوهرم میگفت بهشون گفتم اصلا این طوری نیست ما خیلی باهم صمیمی هستیم وهیچ مشکلی نداریم. 

اوایل شاید بخاطر این تفکرات یکم اذیت میشدم و به همسرم میگفتم ببین تو رفت و آمد نمیکنی با فامیلت و همه از چشم من میبینن و من آدم بد قصه هستم. 

ولی الان واقعا برام مهم نیست اصلا به این حرفا اهمیت نمیدم هر کس هم که میخواد باشه فقط و فقط برای دل خودم و کسایی که عاشقانه دوسشون دارم زندگی میکنم. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام عزیزم  اون تاپیک رو عنوانش رو خوندم  قبلا شاید اذیت میشدم و ذهنم رو درگیر میکردم ول ...

آفرین چقدر خوبه که اینقدر حرمت نفس داری و درگیر حرفهای بقیه نیستی.

من یه کسی رو می شناختم، که مهمانی  و  رفتن به عروسی براش عذاب بود ،اینقدر که مدام تو این فکر بود که چی بپوشه و چطور آرایش کنه ،که بقیه نتونن ازش ایراد بگیرن .

اونقدر اضطراب داشت که همه براحتی می فهمیدن و سربه سرش می گذاشتن و مثلا تا بهش می گفتن این لباست رو چند خریدی؟...هول میکرد و یا دوبرابر می گفت که حرفی درنیاد .

جدیدا تو اینستا مادرشوهرایی رو نشون میده که برای عروسی پسرشون ،خودشون رو به شکل یه دختر ۱۸ ساله درمیارن .😐

واقعا که چی بشه ؟  فقط به خاطر حرف مردم که بگن وای مادرداماد چقدر جوونه...

یا مثلا توی تهران ،ماشین های لوکس رو برای چند ساعت کرایه می کنند ،که بگن ماشین عروسی ما فلان مدل بوده.. اونقدر حرف مردم برای بعضی ها مهمه که به خاطرش 

این همه وقت و پول و انرژی شون رو تلف می کنند .

فقط و فقط دلیلش، نداشتن حرمت نفسه .یعنی خودشون رو خوب نمی دونن و با درست کردن ظاهر ،می خوان خودشون رو خیلی بالاتر و بهتر از بقیه جلوه بدن.

آفرین چقدر خوبه که اینقدر حرمت نفس داری و درگیر حرفهای بقیه نیستی. من یه کسی رو می شناختم، که مهمان ...

آره درست میگی  واقعا که چی بشه؟؟ 

میدونی سحر جان یه بار یه جمله خوندم هر چی بیشتر دنبال تأیید دیگران باشی کمتر تأیید میشی. 

شاید برای هممون و یا اکثرمون پیش اومده تو زندگی که نگران حرف دیگران باشیم مهم اینه خیلی زود بفهمیم و ترمز این نگرانی رو بکشیم. 

مگر آدمیزاد چقدر زنده ست که اون رو هم برای دیگران و حرفشون تلف کنه.

یه چیز دیگه هم که خیلی مهمه تربیت خانواده هست اینکه به بچه هامون احساس عزت نفس بدیم و مدام مقایسه شون نکنیم 

اینکه بهشون یاد بدیم هنین طور که هستن ارزشمندن. 

آره درست میگی  واقعا که چی بشه؟؟  میدونی سحر جان یه بار یه جمله خوندم هر چی بیشتر دنبال ت ...

درسته.👍👍👍🌹

اون خانوم که تاپیک زده بود هم به همین خاطر اینقدر زندگیش سخت شده بود.

وقتی که ما به خاطر حرف مردم زود ازدواج کنیم ،به خاطر حرف مردم طلاق بگیریم ....

به خاطر حرف مردم بچه داربشیم ...تعداد بچه ها مون رو با نظر مردم انتخاب کنیم ....معلومه که هیچوقت برای خودمون زندگی نکردیم و در آخر، آدمهایی هستیم که هیچوقت از زندگیمون لذت نبردیم .

استادی می گفت که عده ای از مردم هیچوقت از خدا نمی ترسند بلکه فقط ازحرف مردم می ترسند و بر اون اساس رفتار می کنند...

زندگی رو باید تجربه کرد .

ولی بعضی ها فقط درحال نمایش هستند و لذتی نمی برند .مثل بسیاری از کسانی که بهترین مهمانی رو می گیرند و کلی خرج می کنند و کلی مهمان دعوت می کنند ولی مدام درحال حرص خوردن و ایراد گرفتن  از همه چیز هستند .

من هم  سالها قبل حرف مردم و نظرشون برام مهم بود ولی از روزی که دیگه برام خودم زندگی می کنم خیلی بیشتر از زندگیم و چیزهایی که دارم لذت می برم .

و فقط با کسانی که واقعا دوستشون دارم رفت و آمد می کنم .🌹🌹🌹

درسته.👍👍👍🌹 اون خانوم که تاپیک زده بود هم به همین خاطر اینقدر زندگیش سخت شده بود. وقتی که ما به ...

👌👌😍🌱

چقدر خوبه که الان راضی هستی و خوشحال 

این مهم ترین چیز هست بنظرم 

چقدر خوبه که اینجا با کاربرهای فهیمی مثل شما آشنا شدم خیلی خوشحالم از بودنتون🧡🌱