2777
2789
نون لواش و حذف کن از مصرف نون های روزانه ت جدا از ضرر فرآوونی که داره جز نون هاییه که شکم میاره،... ...

منم باید ۵ کیلو کم کنم 😭

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

دختر شاداب هم نیسش @دختر_شاداب  

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم باید ۵ کیلو کم کنم 😭

من با کالری شماری تونستم 5کیلو کم کنم اصلا هم اذیت نشدم همه چیز می خورم به جز چیپس، پفک و نوشابه همچنان هم ادامه داره البته دارم وزنمو تثبیت می کنم... روزی نیم ساعت هم ورزش شکم و پهلو میرم 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
من با کالری شماری تونستم 5کیلو کم کنم اصلا هم اذیت نشدم همه چیز می خورم به جز چیپس، پفک و نوشابه همچ ...

اتفاقا من اصلا نمیخوام کم کنم فقط میخوام شکمم بره 😐 برا همین باید همین ورزش هایی که گفتین برم 

یه مدت مرتب انجام می‌دادم زدم به در تنبلی 🤦🏻‍♀️

نور خواهی مستعد نور شو.... 
اتفاقا من اصلا نمیخوام کم کنم فقط میخوام شکمم بره 😐 برا همین باید همین ورزش هایی که گفتین برم  ...

پس همین ورزش ها میتونه بهت کمک کنه، فقط تمرکزت روی اون قسمت‌هایی باشه که می خوای کوچیک بشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
سلام بچه ها من خاموش میخونمتون ولی وقت نمیکنم زیاد تو بحثاتون شرکت کنم خودساخته جان چیشده؟

سلام عزیزم .خود ساخته به خاطر دخترش خیلی ناراحته چون گاهی اوقات میره پیش پدرش، که همسر سابق خودساخته است چون الان جدا شدن .چند وقت پیش بچه رو اذیت کرده بودن و به زور و فشردن گلو بهش قرص دادن.

ما هم به خودساخته گفتیم که دیگه اجازه نده دخترش بره اونجا.دیگه ازش خبر نداشتیم تا حالا.

سلام عزیزم .خود ساخته به خاطر دخترش خیلی ناراحته چون گاهی اوقات میره پیش پدرش، که همسر سابق خودساخته ...

سلام سحر جان ممنون توضیح دادید در جریان مشکلات خودساخته بودم گفتن خیلی ناراحتن فک کردم دوباره مشکلی پیش اومده

انشاالله  هرچی خیره نصیبشون بشه وحال دلشون خوب بشه

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
آفرین بهت .خیلی خوبه که مراقب سلامتی ات هستی.👏👏👏👏👏👏🌹🌹🌹

ممنونم🌹🌹من قبل از جفت بارداری هام وزنم 59 بود با قد 165... تو طول بارداری 15 کیلو اضافه کردم که بعد از زایمان 63 شدم... چاق نبودم اصلا ولی از هیکلم راضی نبودم تصمیم گرفتم اصولی وزن کم کنم الان خداروشکر با چند کیلو کاهش و انجام ورزش رو وزن مورد نظرم ثابت شدم... به دوستای خوبم هم توصیه میکنم رو اصول و قاعده وزن کم کنید کاهش وزن زیاد در زمان کوتاه خیلی به بدن آسیب میزنه و سریع وزنتون برمیگرده و حتی بیشتر از قبل امکان چاقی وجود داره... دیگه اینکه حتما در کنار تغذیه اصولی ورزش هم داشته باشید که پوستتون شل و افتاده نشه.🌹🌹🌺با تچکر 😁

@khodsakhte28 کجایی دختر؟ 

حتما حالش خیلی بده که حوصله نوشتن نداره....

خدا دلش و آروم کنه إن شاالله.... از ما کاری جز دعا بر نمیآد

کاش می شد از اون شهر بره....تا کی باید تو هول و ولا باشه آخه😔