2777
2789
تصور اون یه لیوان نصف روغن حالمو بد میکنه 😖إن شاالله امام حسین قبول کنه از ما😁😁😂فکر کنم اون دنیا ...

😂😂😂😂

عب نداره مهم این بوده خورنده ها راضی بودن 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا خیلی جالبن

هنر آرایش صورت و بدن، برای نخستین بار در تاریخ، توسط مردان ابداع شد.آرایش کردن به قصد زیبا کردن خود برای اولین بار توسط زنان مصری آغاز شد. در تصاویر به دست آمده واضح است که زنان این سرزمین از رنگ سرخ برای گلگون کردن لب‌ها و گونه‌ها و از رنگ سیاه برای تیره کردن چشم‌ها استفاده می‌کردند. رنگ سیاه عموماً سرب بود و گاه از اکسید منگنز : https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%86%DA%AF%D9%86%D8%B2 و کربن هم کمک گرفته می‌شد. مصری‌ها همچنین اولین مردمانی بودند که رنگ سبز را برای آرایش انتخاب کردند و از پودری سبز رنگ به عنوان سایه پشت چشم و رنگ کردن مژه یا ابرو استفاده می‌کردند. به مرور با مخلوط کردن این ترکیبات با اکسید مس : https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B3 و آهن رنگ‌های جدیدی مثل فیروزه‌ای و بنفش و .. به دست آمد و سایه‌ها تنوع رنگی پیدا کردند.تاریخچه لوازم آرایشی به حدود ۷۰۰۰ سال پیش بازمی‌گردد طی قرن‌ها زنان از خاکستر کبریت‌های سوخته به عنوان سایه چشم، از میوه‌ها به خصوص توت فرنگی : https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%88%D8%AA%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C به عنوان رژ لب و مداد لب و از ادرار پسران جوان برای پوشاندن کک و مک و جوش‌های پوست صورت خود استفاده می‌کردند

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

همزمان با مصریان، یونانی‌های باستان نیز از عسل برای مرطوب کردن لب‌ها و از چربی حیوانات که با پودرهای سفالی سفید مخلوط می‌شد برای پوشاندن لک‌های روی بدن و صورت استفاده می‌کردند. اما آرایش به شکلی که در زنان مصری دیده می‌شد در یونانی‌ها نبود. بر عکس آنها، زنان رمی دوست داشتند خود را به شکل یونانی‌ها درآورند. آن‌ها ابروها و موهای خود را با زرده تخم مرغ : https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D8%B2%D8%B1%D8%AF%D9%87_%D8%AA%D8%AE%D9%85%E2%80%8C%D9%85%D8%B1%D8%BA و له شده مورچه و مگس سیاه می‌کردند و حمام آفتاب می‌گرفتند تا پوست‌شان برنزه شود.همزمان با مصریان، یونانی‌های باستان نیز از عسل برای مرطوب کردن لب‌ها و از چربی حیوانات که با پودرهای سفالی سفید مخلوط می‌شد برای پوشاندن لک‌های روی بدن و صورت استفاده می‌کردند. اما آرایش به شکلی که در زنان مصری دیده می‌شد در یونانی‌ها نبود. بر عکس آنها، زنان رمی دوست داشتند خود را به شکل یونانی‌ها درآورند. آن‌ها ابروها و موهای خود را با زرده تخم مرغ : https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D8%B2%D8%B1%D8%AF%D9%87_%D8%AA%D8%AE%D9%85%E2%80%8C%D9%85%D8%B1%D8%BA و له شده مورچه و مگس سیاه می‌کردند و حمام آفتاب می‌گرفتند تا پوست‌شان برنزه شود

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
وای خیلی حس بدیه.کاش همه قبل از اومدن، زنگ بزنن حتی اگه ایام عید باشه.

آره والا 

حالا ما خودمون اصلا بدون هماهنگی با میزبان جایی نمی‌ریم ،به خدا هنوزم از فکرش خجالت میکشم   

تاریخچه ریمل 

ریمل یکی از وسایل آرایشی است که قدمت بسیاری دارد و از گذشته تا کنون مورد استفاده قرار می گرفته است ‌. قدمت این وسیله آرایشی به ۴۰۰۰ سال قبل از میلاد می رسد ، در گذشته مصریان معتقد بودند که برای آن که از اتفاقات ناگوار و از شر ارواح خلاص شوند باید ابروها و چشم های خود را آرایش نمایند . برای این منظور از مواد گیاهی استفاده می کردند موادی مانند دوده زغال یا انواع مواد حیوانی نیز به کار می رفته که از آن برای آرایش چشم ها استفاده می شد . اما در آن زمان این وسیله جنبه آرایشی و زیبایی نداشت تا اینکه در سال ۱۸۳۰ تغییر بسیار عمده‌ای در رابطه با این وسیله آرایشی به وجود آمد . ریمل ها همیشه جزو موادی بودند که با دست ساخته می شدند تا بالاخره یک روز یک فرد فرانسوی که به شغل عطر سازی مشغول بود برای اولین بار محصولی را به بازار عرضه کرد که با استفاده از وازلین و دوده زغال آن را با روشی متفاوت ساخته بود . یوجین ریمل مخترع این وسیله آرایشی بوده و توانست تحول بسیار عمده‌ای را در بخش آرایشی و زیبایی به وجود بیاورد . پس از تولید ریمل توسط یوجین این وسیله در اروپا به طور گسترده مورد استقبال قرار گرفت . امروزه اسم این وسیله آرایشی که برای فرم دهی به مژه ها استفاده می شود ماسکارا نام دارد اما هنوز هم خیلی از افراد در کشورهای مختلف آن را به نام ریمل می شناسند ‌.

از سوی دیگر در قاره آمریکا، در سال 1917یک شیمیدان جوان با الهام از محصول دست ساز خواهر خود "میبل" محصول جدیدی اختراع کرد که به افتخار او "میبلین" نامگذاری شد. اولین ریمل های کارخانه "میبلین" حاوی ترکیبات جامدی شبیه کیک قالبی بود و برای اولین بار برسی کوچک را برای استفاده راحت تر در جعبه آن قرار داده شد.

پس از آن برای راحتی استفاده ریمل تلاش های بسیاری صورت گرفت تا این که در سال 1958، شرکت اون (Avon) برای اولین بار، مایع ریمل را درون تیوپ ریخت و برس کوچکی برای استفاده راحت اختراع کرد. این طراحی که هم چنان استفاده می شود، نقطه عطفی در تاریخچه ریمل است و ویژگی آن همان میله شیارداری است که می‌تواند بین مژه‌ها برای داشتن کارایی بیشتر حرکت داشته باشد.

ریمل میبیلین عالیه من عاشقشم و همیشه استفاده‌ میکنم

مورچه و مگس🤮

اره متاسفانه 🤮چه قدر عجیب بودن

حالا تاریخچه ارایش درایران ببنید ،مردان ایرانی در قدیم ارایش می‌کردند

این مهارت منحصر به زنان نبود. گفته می‌شود که در دوره‌ی هخامنشیان، کوروش پوست بدن خود را آرایش می‌کرد و جلا می‌داد؛ ضمن این که زیر چشمانش خط می‌کشید. سورنا، مرد میدان جنگ که قدرتی زبانزد همگان داشت؛ با آرایش ویژه خود دشمنان را متحیر می‌کرد.
آرایش جنگی مردان ایران بسیار ویژه بوده و در میان دیگر اقوام از شهرت خاصی برخوردار بوده است.
تاریخچه آرایش در ایران نشان می‌دهد که این هنر برای مردان، نه تنها در دوران هخامنشی بلکه پس از آن نیز رواج داشته و مردان ساسانی تا مردان دوره قاجار، به آرایش و رسیدگی به خود می‌پرداخته اند.
شاهان دوره ساسانی، موهای فردار و درهم پیچیده خود را در تور می‌پیچیدند و بالای سر جمع می‌کردند؛ سپس گوشواره و گردن بند به خود می‌آویختند. تاریخچه آرایش در ایران در دوران قاجار، خودآرایی مردان را نشانه مردانگی آنان می‌داند. مردان قاجار در سال‌های ابتدایی این دوره، آرایش غلیظی داشتند و ظاهری که اکنون برای ما زنانه محسوب می‌شود به خود می‌گرفتند.

جالب اینجاست که آرایش مردان اما به دوران هخامنشیان ختم نمی‌شود، مطالعه روی نقش برجسته‌ها و اشیاء به دست آمده از حفاری‌ها نشان می‌دهد که شاهان ساسانی هم آرایش می‌کردند.

این شاهان موهای فر شده شان را در تور می پیچیدند و بالای سر جمع می کردند و گوشوار و گردن بند به خود می آویختند و این رسم حتی تا دوره قاجاریان نیز ادامه داشته‌است.