2777
2789
حذف برنج و نون از وعده های غذایی یکی از دلایل ریزش مو میتونه باشه، تو این مورد معمولا پیشنهاد میدن م ...

سلام مینا جون چقدر خوب توضیح دادی ...خیلی ازت ممنونم .اتفاقا منم  یه مدت این مشکل رو داشتم . حتما سدر و حنا رو از عطاری می خرم.

🌹🌹🌹🌹🌹😘😘

سلام مینا جون چقدر خوب توضیح دادی ...خیلی ازت ممنونم .اتفاقا منم  یه مدت این مشکل رو داشتم . حت ...

سلام عزیزم، خواهش میکنم... إن شاالله بتونه مشکلت و رفع کنه🌺🌺

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها من این کتاب رو دیروز شروع کردم .خیلی برام جالب بود که خانم کلینتون  درباره گذشته و زندگی خودش و خانوادش توضیح داده بود .

خیلی کتاب جذابیه ،اگر دلتون خواست توی همون کانال هست.کلا از آدمهای سختکوش و پرتلاش خوشم میاد و مهم نیست که اهل کدوم کشور و کدوم مذهب باشند.🌹

سلام خانمها.من مجازی ادامه تحصیل دادم .الان فصل امتحانات هست از اوایل دی ماه شوهرم هی می‌گفت چرا این ...

مادر من از این استفاده کرد خوب شد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بچه ها کجایین دلم براتون تنگ شده...🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم...عجیبه این هفته بچه ها کم کار شدن،سارا و بگو چه کم حرف شده کلا همیشه پر از سوال بود @yagnur 🤔😁 چندوقته از خودساخته هم خبری نیست @khodsakhte28 إن شاالله هرجا هست سلامت باشه

انگار اون یکی تایپیک کتابخونه قدرت جذبش بالاتر بود بچه ها یهو میریختن وسط 😂🌺

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
سلام عزیزم...عجیبه این هفته بچه ها کم کار شدن،سارا و بگو چه کم حرف شده کلا همیشه پر از سوال بود @ya ...

مینا جون یه سوژه خوب بگو تا حرف بزنیم شاید چون موضوع خاصی نداریم ،کسی چیزی نمیگه.🌹

سلام عزیزم...عجیبه این هفته بچه ها کم کار شدن،سارا و بگو چه کم حرف شده کلا همیشه پر از سوال بود @ya ...

آره طفلک خودساخته ....،نمیدونم در چه حاله ولی تو تاپیک قبلی میگفت که خیلی تلاش میکنه که پرانرژی باشه و کلی کتاب جدید خریده بود.تا اینکه اون اتفاق افتاد و همه چیز به هم ریخت.

سلام بچه‌ها شرمنده ،شوهرم عمل لیزیک کرده پرستاریشو میکنم 😂

از هفته بعد انشالله در خدمتتونم در حال سوال پرسیدن😂

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
از چی؟

عخ عکس نیافتاد ه

سلام بچه‌ها شرمنده ،شوهرم عمل لیزیک کرده پرستاریشو میکنم 😂 از هفته بعد انشالله در خدمتتونم در حال ...

سلام سارا جون .خسته نباشی عزیزم.❤❤

امیدوارم حال همسرت زودتر خوب بشه .🌹🌹🌹

مینا جون یه سوژه خوب بگو تا حرف بزنیم شاید چون موضوع خاصی نداریم ،کسی چیزی نمیگه.🌹

چیزی به ذهنم نمیرسه سحر جان🤔🤕