2777
2789
اینجا کجاست چه منظره قشنگی😍😍😍

خونه مامانم عزیزم 😍

مجرد که بودم همیشه گوشه اون پنجره جای من بود بالای سنگش مینشستم و بیرون رو نگاه میکردم 

اون موقع ها هنوز فضای سبز نبود ولی یه رودخونه فصلی بود 

الانم که میرم بیشتر اوقات همون بالا میشینم 😂

نور خواهی مستعد نور شو.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه مامانم عزیزم 😍 مجرد که بودم همیشه گوشه اون پنجره جای من بود بالای سنگش مینشستم و بیرون رو نگا ...

چه جایی روزای خوبتو گذروندی . خونه ی پدری 

انشالا خونشون همیشه گرم و دلشون همیشه خوش باشه عزیزم 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
آره دل خودمم خیلی تنگ شده  انشاالله امشب میخوام برم خیلی خوشحالم 😍

دورین از هم ؟ 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
تقدیم نگاه زیباتون🌱😍

اینجا بهشته 😍😍وایییی چه منظره ای داره خونتون😍😍🤩🤩🤩🤩چه حالی میدی پست این پنحره دوتا صندلی چوبی با یک میز روش یک گلدون بشینی ،چایی با کیک خانگی بخوری

خوشبحالت

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام به همگی  روز خوبی داشته باشین عزیزان یه همفکری میخام . الان خونه مادر همسرم هستم فردا ت ...

چه عروسی ماشاالله 

یک چیزی بگیر هم روز مادر حساب شه هم تولدش 

گل بنجامین با کیف خوبه فک کنم 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اینجا بهشته 😍😍وایییی چه منظره ای داره خونتون😍😍🤩🤩🤩🤩چه حالی میدی پست این پنحره دوتا صندلی چوبی ...

مرسی عزیز دلم 

خونه مامانمه

به به چه توصیف زیبایی کردی😍😍

نور خواهی مستعد نور شو.... 

سلام خانمها.من مجازی ادامه تحصیل دادم .الان فصل امتحانات هست از اوایل دی ماه شوهرم هی می‌گفت چرا اینقدر مو توخونه زیاده ....میگفتم حساس نشو ...بعد یه مدت به خودم اومدم دیدم واقعا مو زیاده بع‌د دیدم ریزش موهام زیادشده....اصلا موندم ازاین همه ریزش مو....

خوبه تاحالا کچل نشدم.😉به نظرتون چاره چیه؟

شنیدید میگن یکم سرکه بریزید شامپو خوب میشه.

کسی امتحان کرده؟

اگه راهنمایی دارید ممنون میشم ذکر کنید.

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
سلام خانمها.من مجازی ادامه تحصیل دادم .الان فصل امتحانات هست از اوایل دی ماه شوهرم هی می‌گفت چرا این ...

سلام آذر جان.... شما اول باید بدونی علت ریزش موهاتون چیه بعد برید دنبال درمانش.... رژیم داشتید اخیرا؟ 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
سلام خانمها.من مجازی ادامه تحصیل دادم .الان فصل امتحانات هست از اوایل دی ماه شوهرم هی می‌گفت چرا این ...

حذف برنج و نون از وعده های غذایی یکی از دلایل ریزش مو میتونه باشه، تو این مورد معمولا پیشنهاد میدن مولتی ویتامین و زینک مصرف بشه.... من خودم  سَرَم به شدت گرمه و کبد گرمی دارم هروقت غذا با طبع گرم میخورم بلافاصله جوش میزنم و ریزش موهام تشدید میشه که چاره ی کارم فقط حنا و سِدرِ، باهم قاطی میکنم موقع حمام میزنم به سرم 10دقیقه ای میمونه و بعد میشورم اصلا هم موهام رنگ حنا به خودش نمیگیره و تکرار میکنم چند مرتبه تو طول هفته و ریزش موهام خیلی کم میشه... اما اگر سَرِت سرده و ریزش مو داری گیاه گَزَنه(نمیدونم شما بهش چی میگید) و  میجوشونن و آبش و به شامپو اضافه میکنن و برای شستشوی مو ازش استفاده میکنن و واقعا تاثیر داره تو کاهش ریزش

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹