2777
2789

ما خودمان را با افرادی مقایسه می کنیم که به هیچ نحو هیچ ارتباطی با ما ندارند، در نتیجه خودمان را از آنچه هستیم کوچکتر احساس می کنیم. البته، می توان به شیوه ایی عقلانی با این تاثیر مقابله کرد - اما ما این کار را نمی کنیم.

عواقب عاطفی واقعی هستند و تغییرات جسمی و هورمونی در پی دارند.

سطح استرس ما بالا می رود، سطح سروتونین مان کاهش می یابد. سرمان را پایین می اندازیم و نومید پاهای سستمان را دنبال خودمان می کشیم.

زندگی را از اینکه هست برای خودمان سخت تر می کنیم. دیگر وقتش رسیده که کنار بکشیم. از مصرف ابلهانه رسانه های خبری و رقابت بیهوده بر سر کسب منزلت کنار بکشیم.

📕 دیگر اخبار نخوانید

✍🏻 #رولف_دوبلی

سلام دوستان خوبم🙋‍♀️🌹🌹🌹 کجایید ..چقدر گروه خلوته ..

سلام🙋منم هی میام چک میکنم می بینم خبری نیست، إن شاالله سرشون گرمه شادی و آرامش مهمون خونشونه🌹🌹

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان این چند تا فیلم سینمایی و کارتون رو بچه های من خیلی دوست داشتند و واقعا جالب و آموزنده بود ،ا ...

اینو رو ذخیره زدم بدم فلش بیرون بزنن برای دخترم ممنونم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

سلام به همگی 

روز خوبی داشته باشین

عزیزان یه همفکری میخام . الان خونه مادر همسرم هستم

فردا تولدشونه

بنظرتون گل بگیرم خوبه ؟ 

چند روز دیگه هم روزه مادره میخام براش كيف سجاده گل  بگیرم

کل بنجامین بگیرم خوبه ؟ 

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
سلام به همگی  روز خوبی داشته باشین عزیزان یه همفکری میخام . الان خونه مادر همسرم هستم فردا ت ...

سلام نسیم جان 

آره گل که عالیه 👌

اگه علاقه دارن حرف نداره 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام نسیم جان  آره گل که عالیه 👌 اگه علاقه دارن حرف نداره

اره خیلی دوست داره 

پس گل میگیرم

😍😍😍😍

خدایا دوووست دارم ... در تمام زندگیم حضورت هست.  مواظب خونوادم باش .مواظب همسر عزیزم .رهای عزیزم دختری که دارم براش مادری میکنم . پسر عزیزم که عشق آجیشه . خواهرام برادرم پدرم .... روحت شاد مادرم ... 
تقدیم نگاه زیباتون🌱😍

وای چه خوشگله

دلم رفت 

کاش پشت پنجرش بودم

انشاالله که همیشه کنار هم شاد باشین🌱

مرسی عزیزم 💝💝💝