2777
2789
سلام شیلان جووووون🌺خداروشکر که حال دلت خوبه، چقدر قشنگه نگاه مثبتت به زندگی و همسرت.... إن شاالله س ...

سلام عزیزممم🥰🥰

ممنونم از پیام خوبت و دعای قشنگت

همچنین گلم♥️🤲🏻

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها دوباره یه سوژه خوب پیشنهاد بدین که با هم حرف بزنیم .

البته من امروز خیلی سرم شلوغه و از فردا میام .

یه خانمی ۱۵ سال پیش همسایه ما بود وبا هم دوست بودیم. ما از اون شهر رفتیم و دیگه ندیدمش .الان اوناهم به این شهر نقل مکان کردن و قراره همدیگه رو ببینیم.🌹

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
بچه ها دوباره یه سوژه خوب پیشنهاد بدین که با هم حرف بزنیم . البته من امروز خیلی سرم شلوغه و از فردا ...

چه عالی خوش بگذره بهتون

حس خوبیه که یه دوست قدیمی رو ببینی 🌱

نور خواهی مستعد نور شو.... 

دقیقا 😍

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سلام به همه🌹🌹🌹🌹🌹 .  تصور کنید که این دستای ماست و کنار هم هستیم.☀️🌈

اره واقعا همینیم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بچه ها دوباره یه سوژه خوب پیشنهاد بدین که با هم حرف بزنیم . البته من امروز خیلی سرم شلوغه و از فردا ...

اتفاقا منم پریروز سورپرایز شدم 

ما چهار تا همسایه تو یه طبقه ایم ،یکی از همسایه هامون ده سال پیش انتقالی گرفتن رفتن شهر خودشون ،بعد پریروز رفتم خونه همسایه آخریمون یه دفعه ای دیدمش ،شوکه شدم انقدر خوشحال شدم 

خیلی حس خوبیه یه عزیزی رو بعد مدتها میبینی 🤗

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

دوستان این چند تا فیلم سینمایی و کارتون رو بچه های من خیلی دوست داشتند و واقعا جالب و آموزنده بود ،اگر دلتون خواست برای بچه های عزیزتون دانلود کنید .

کارتون( soul ؛روح) ،که به بچه ها میگه از تک تک لحظه های زندگیشون لذت ببرند حتی  از ساده ترین کارهایی که انجام میدن.

هتل ترانسیلوانیا ۱و۲و ۳

زوتوپیا

کارتون( بالا  )  که به آدمها یاد میده که گذشته رو رها کنند و دنبال آرزوهاشون برن.

sing یک و دو

فیلم های سینمایی:  پاتال و آرزوهای کوچک 

دزد عروسک ها 

گلنار

بچه های آسمان ؛که سختی های زندگی یه خانواده فقیر رو نشون میده و حتما همتون این فیلم رو دیدین.🌹