2777
2789
یه چیز رو یادم رفت بگم سارا  وقتی داشتی صحبت میکردی فقط همسرت رو مخاطب قرار نده  ایراد و ...

👏👏خیلی خوب بود راهنماییت فاطمه جون ما هم استفاده می بریم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
به به قبول باشه گلممم ممنونم ازت♥️♥️

إن شاالله 🌸 🌸 با اینکه روی ماهتون  و ندیدم ولی تک تکتون با چهره هایی که تو ذهنم ازتون ساختم از ذهنم رد شدید، إن شاالله به خواسته ی قلبیتون برسید

🌹🌹بابت راهنمایی های قشنگت هم خیلی ممنونم، چقدر خوب مسائل و تجزیه و تحلیل میکنی ما هم ازش لذت و استفاده می بریم، خدا خیرت بده عزیز دلم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واووو😍😍😍سبز بمونه ایشالله چقدر حس زندگی داره♥️

😚🌹🌹

ممنونم عزیزم  من درس پس میدم پیش شما دوستای خوب 😘

شما تاج سری😊💋💋

إن شاالله 🌸 🌸 با اینکه روی ماهتون  و ندیدم ولی تک تکتون با چهره هایی که تو ذهنم ازتون ساختم ا ...

قربونت برم عزیزمم♥️ انشالله به تما آرزوهای قشنگت برسی😍🤲🏻

فدات بشم به من لطف داری

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
قربونت برم عزیزمم♥️ انشالله به تما آرزوهای قشنگت برسی😍🤲🏻 فدات بشم به من لطف داری

🤗 💗💗

الان هم قم هستیم صبح رفته بودیم حرم به نیابت از همگی زیارت کردم و براتون دعا کردم

سلام مینای مهربون 🌹 .ممنون که به یادمون بودی و برامون دعا کردی .امیدوارم حسابی بهت خوش بگذره تا خستگی اسباب کشی و کارهای خونه از تنت بیرون بره .❤❤

سلام عزیزم صبح بهاریت بخیر و خوشی ان‌شاالله 🌻🌼 میام خاموش میخونم  سه شنبه‌ دنبال دندون پزشک ...

خسته نباشی فاطمه جون .به کامنت های قشنگت عادت کردیم.وقتی چند وقت نباشی ،کاملا معلومه که یه چیزی کمه .🌹🌹🌹🌹🌹

خسته نباشی فاطمه جون .به کامنت های قشنگت عادت کردیم.وقتی چند وقت نباشی ،کاملا معلومه که یه چیزی کمه ...

سلامت باشی عزیزم 🌼🌻

فدات بشم که لطف داری سحر بانو جان 😍😘

نور خواهی مستعد نور شو....