2777
2789
عنوان

اسلیو معده

129 بازدید | 20 پست

دوستان سلام من ۳۱ سالمه قدم ۱۷۰ هست و وزنمم ۱۰۰ کیلوه میخوام اسلیو معده انجام بدم ولی خیلیا بهم میگن نکن برو ورزش کن یا امپول لاغری بزن ولی اسلیو نکن من خودم خیلی دوس دارم اسلیو انجام بدم اینم بگم بخاطر بیماری امپول کورتون زدم وزنم خیلی رفت بالا الان بنظر شما اسلیو کنم یا یه برنامه جدی کاهش وزنو پیش ببرم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه نسبت به قدت خیلی چاق نیستی که بخوای اسلیو کنی اول ورزش و رژیم رو امتحان کن اگه نشد اسلیو کن

نه خیلی چاق نیستم مثلا خیلی گنده به چشم بیام ولی خب لاغر یا خوش اندامم نیستم دیگه یه ۳۰ کیلو اضافه دارم

نه خیلی چاق نیستم مثلا خیلی گنده به چشم بیام ولی خب لاغر یا خوش اندامم نیستم دیگه یه ۳۰ کیلو اضافه د ...

یه سال وقت بزار کم میکنی راحت یه سال تمام هدفت لاغر شدن باشه

با شما مخالفم.

اسلیو اخه خطرناکه بعد منطقی نیست یکی از اعضای مهم بدنت رو که سالم هم هست بیشترشو برداری بندازی دور

والا یکمم میترسم خودم دروغ چرا بچه ۴ ساله م دارم میگم نکنه بمیرم بی مادر شه

والا یکمم میترسم خودم دروغ چرا بچه ۴ ساله م دارم میگم نکنه بمیرم بی مادر شه

دور از جونت عزیزم. سلامت باشی همیشه.

آمپول به نظرم خیلی کم ریسک تره از جراحی اسلیو

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام

نه خیلی چاق نیستم مثلا خیلی گنده به چشم بیام ولی خب لاغر یا خوش اندامم نیستم دیگه یه ۳۰ کیلو اضافه د ...

یکی ازدوستان ما به خاطر کورتون چاق بود، اما انگار پف بود تا چاقی. رفتن دکتر چندسال پیگیر بودن الحمدالله خوب شد.

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود