2777
2789
سلام عزیزم صبح بهاریت بخیر و خوشی ان‌شاالله 🌻🌼 میام خاموش میخونم  سه شنبه‌ دنبال دندون پزشک ...

عزیزم ایشالله به خیر و خوشی همیشه مشغول باشی♥️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

@shilanshaho   عزیزم همه پست هات رو خوندم مرسی از راهنمایی هات به سارا  چقد خوشحالم که ...

قربونت برممم♥️♥️

ممنونم ازت 😘

@yagnur   سارای قشنگم فکر کن تو یه پرنده هستی که تو یه اتاق بسته گیر کردی وفقط یه پنجره کوچی ...

فاطمه جان ممنون ازت باید روی خودم کار کنم سعی میکنم یک زن باشم تا مادر برای همسرم دیشبم که اومد کمی سرسنگین بود و اولش داد زدم خجالت نمیکشی بعد دیدم میگه مگه چیکار کردم خجالت بکشم داره ،دیدم خیر داره دعوا میشه 

رفتم به بهانه چایی خوردن تو آشپزخونه خودمو اروم کنم بعدم گفتم بچه نیستی من بگم چی کن چی نکن ۳۳سالته ،هرکاری میکنه یادت باشه کاری نکنی به روی من و دخترم حرف و سرزنش بیاد ،کاری نکن ارامش و شادی زندگی منو دخترم بهم بخوره چون اون دفعه یک جور دیگه برخود خواهم کرد ،سرمو کشیدم تو سالن خوابیدم اهمیتم ندادم بهش ،صبح هم هرچی صدا ژد زدم خودمو خواب اهمیت ندادم تشریفشو برد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
@yagnur   سارای قشنگم فکر کن تو یه پرنده هستی که تو یه اتاق بسته گیر کردی وفقط یه پنجره کوچی ...

عالی بود عزیزممم👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

عزیزم به امیدخدا دعا میکنم هرچی زودتر آروم بشی و همه چی باب میلت پیش بره🤲🏻♥️

مرسی عزیزم شیلان ،شب با اون حالم عزیزم تنهام نزاشتی ،الهی خدا هیچ وقت تو رو تنها نزاره ،الهی هرچی از خدا میخوایی برات بهترینشو بده دوستم تو شرایط سخت و بحرانی ارومم کردی خیلی دوستتت دارم و مدیونتم😍😍😘😘😘

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
مرسی عزیزم شیلان ،شب با اون حالم عزیزم تنهام نزاشتی ،الهی خدا هیچ وقت تو رو تنها نزاره ،الهی هرچی از ...

قربونت برم گلم 

خودمم برات ناراحت بودم 

دلم نمیخواست غصه بخوری

دوستی برای همین موقع هاست عزیزممم♥️♥️🥰🥰😘😘

ایشالله حل میشه همه چیز توکل بخدا

منم دوست دارم گل مهربون😘😘

فاطمه جان ممنون ازت باید روی خودم کار کنم سعی میکنم یک زن باشم تا مادر برای همسرم دیشبم که اومد کمی ...

خواهش میکنم عزیزم 

کار خوبی کردی سارا جان تو عصبانیت فقط سکوت کنین تا شرایط بدتر نشه 

کم کم تو مواقع عادی و حال خوب بهش بفهمون لیل بهت نیاز داره و بزرگ شده اولین مرد زندگیش تو هستی و روت حساب باز میکنه 

نذار ازت دور شه و این محبت رو بیرون دریافت کنه 

بهش با آرامش بگو تکیه گاهی و حالا که مسئولیت رو شونه ات هست باید بیشتر مراقب روان دخترمون باشی. 

انشاالله کم کم و به مرور همه چیز درست میشه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
خواهش میکنم عزیزم  کار خوبی کردی سارا جان تو عصبانیت فقط سکوت کنین تا شرایط بدتر نشه  کم ...

یه چیز رو یادم رفت بگم سارا 

وقتی داشتی صحبت میکردی فقط همسرت رو مخاطب قرار نده 

ایراد و اشکال خودت رو هم گوشزد کن البته در لفافه 

و بگو هر دو باید تلاش کنیم... من هم تلاش می‌کنم که روش رو عوض کنم و این کارو انجام بده 

با هم قرار بذارین و تغییر کنین 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
یه چیز رو یادم رفت بگم سارا  وقتی داشتی صحبت میکردی فقط همسرت رو مخاطب قرار نده  ایراد و ...

ممنونم فاطمه جان چشم حتما 

قربونت برم گلم  خودمم برات ناراحت بودم  دلم نمیخواست غصه بخوری دوستی برای همین موقع هاس ...

فدای تو بشم ممنونم

مینا برا منم دعا کردی؟

آره قشنگم، همتون تک تک از ذهنم رد شدید و براتون دعا کردم... 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹