2777
2789

الان هم قم هستیم صبح رفته بودیم حرم به نیابت از همگی زیارت کردم و براتون دعا کردم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

این گلهای زیبا هم تقدیم نگاهتون(حیاط خونه ی خواهرمه) 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

@minmer     @mehr623     @blue_sons     @m ...

سلام عزیزم صبح بهاریت بخیر و خوشی ان‌شاالله 🌻🌼

میام خاموش میخونم 

سه شنبه‌ دنبال دندون پزشکی برای پسرم بودم 

چهارشنبه مهمون داشتم.... 

دیروز هم رسیدگی به بچه ها و خودمون 

یکی دو روز هست صبح زود بیدار میشم و کلی استفاده میکنم از زمان 😍😍

فقط یکم فکرم درگیر دخترم هست سوزش ادرار داره باید برم دنبال دکتر و آزمایش براش ببینم عفونت ادرار داره یا نه.... 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام عزیزم... میام پیام ها و می خونم ولی کامنت نمی‌ذارم، با همسرم اومدیم سمت کاشان برای کارش، چون فص ...

سلام مینا جان 

به به 

بوی گل را از چه جویی از گلاب 😍🌹

همیشه به خوشی عزیزم خوش بگذره 😘

سلام عزیزم صبح بهاریت بخیر و خوشی ان‌شاالله 🌻🌼 میام خاموش میخونم  سه شنبه‌ دنبال دندون پزشک ...

چقدر فعال ماشاالله 👏👏

إن شاالله مشکلش برطرف میشه معمولا تو این سن بچه ها مخصوصا دختربچه ها درگیر میشن

@yagnur

سارای قشنگم فکر کن تو یه پرنده هستی که تو یه اتاق بسته گیر کردی وفقط یه پنجره کوچیک بالای دیوار هست تو از همون پنجره داخل شدی ولی الان بخاطر استرس و ترس یادت شده اون پنجره رو 

بجای اینکه به در و دیوار بزنی و بال هات رو خونی کنی و به خودت آسیب بزنی باید تمرکز کنی و اون پنجره رو پیدا کنی 

شرایط الان تو اون اتاق بسته هست و خودت اون پرنده و پنجره راه رهایی و بال زدنت راهکار رهایی 

عزیز من یه بار دیگه هم بهت گفتم خودت رو سپر بلا نکن 

انقد دیگران و حرفشون برات مهم نباشن و تأثیر تو زندگیت نذارن. 

سارا جانم اول باید خودت رو پیدا کنی و آرامش داشته باشی و این آرامش رو به خانواده ات منتقل کنی 

راهنمایی دوستان خیلی خوب بود. 

یه بار بعد اون چیزی که باب میلت نیست دعوا نکن و بحث نکن فقط بی تفاوت و یا قاطع و جدی باش 

به حرف های خانواده همسرت و یا خودت دل نده 

مادر شوهرت زنگ زد و گله کرد خیلی قاطع بگو شما هم به اندازه وظیفه تون باید تلاش میکردین 

نقش قربانی نداشته باش که هر کس بی مسئوليتیش رو گردنت بندازه 

با همسرت هم قاطع و جدی برخورد کن.... 

میدونم سخت هست تغییر شرایط ولی نشدنی نیست. 

حداقل اگه میدونی که آقا حامد باز هم عوض نمیشه بخاطر خودت و لیا تو عوض شده 

انشاالله روی همسرت هم اثر میذاره. 

چقدر فعال ماشاالله 👏👏 إن شاالله مشکلش برطرف میشه معمولا تو این سن بچه ها مخصوصا دختربچه ها درگیر ...

فدات عزیزم 😘😘

انشاالله عزیز دل با دعای شما دوستای خوبم 🌼🌻

کاش این مسئولین بی کفایت خودشون استعفا می دادن و می گذاشتن چند تا آدم تحصیلکرده و دلسوز ،به جای اونه ...

دقیقا👍🏻👍🏻👍🏻

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
الان هم قم هستیم صبح رفته بودیم حرم به نیابت از همگی زیارت کردم و براتون دعا کردم

مینا برا منم دعا کردی؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
مادرشوهرت خودش نتونسته پسرشو اون جور که می خواد تربیت کنه حالا تو رو میندازه وسط که با همسرت دعوا کن ...

عالی بود👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻♥️

مادرشوهرت خودش نتونسته پسرشو اون جور که می خواد تربیت کنه حالا تو رو میندازه وسط که با همسرت دعوا کن ...

دقیقا سحر جان تو همه چیز من مقصرم از هر طرف سر تیر ها به طرف منه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

به به قبول باشه گلممم ممنونم ازت♥️♥️