2777
2789
سلام سحرجان

خودساخته جان ،خیلی به فکرت بودیم ...اینجوری که تعریف کردی پس اصلا فرصت پیدا نکردی که با همسرت درباره حل این مشکل حرف بزنی و چاره ای پیدا کنی ...

عزیزم تو خودساخته ای و زن قوی ای هستی.فوت خواهر جوونت ...ازدواج اولت که اونقدر سختی کشیدی... اون همه بلایی که سرت اومد ولی نگذاشتی که مشکلات تو رو از پا بندازه .

الان هم که دخترت پیش خودته ،پس اینقدر غصه نخور عزیزم .از هوشت کمک بگیر و یه راهی پیدا کن .خدا بزرگه بالاخره همیشه  اوضاع اینجوری نمی مونه.🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودساخته جان ،خیلی به فکرت بودیم ...اینجوری که تعریف کردی پس اصلا فرصت پیدا نکردی که با همسرت درباره ...

سحرجان همه ی شما ی دوست واقعی هستیدبرای من.اگه بگم همه ی اون آشوبهای زندگیم که گفتم فقط۵درصدازطوفان بود باورمیکنید؟هربارکه ی ذره روی خوشی رومیبینم به سرعت ورق برمیگرده ومن دوباره درجستجوی آرامشم.هربارکه غم میادسراغم ومیخوام تبدیلش کنم به شادی ی نیرویی ازدرون بهم میگه به داشتنش می ارزه.همین پریروزبرادربزرگم که ۶ساله پاموتوخونش نذاشتم ولی هربارمیبینمش بااحترام باهاش برخوردمیکنم بهم گفت تومایه ی ننگ مایی طلاق گرفتی بچه روهمراه خودت آوردی دوباره ازدواج کردی ولی وقتی بچه اون شوهراول روهمراه خودت آوردی دقیقامثل اینه که باهاش هستی.اون شوهرته.ومن دربرابربی عقلی وبی شعوری اون هیچ ی نمیتونستم بگم.

پرسیدی که اگر بچه، نخواد پدرش رو ببینه تکلیفش چیه؟

گفتن قانون میگه حق پدره وبااااایدببینه.ی نگاه بهشون کردم چه پدری؟پدری که ازهمون اول قصدجانشوکرده بود؟پدری که موقع نفقه ی بچه به اصراروکیل من که سالی ۳۰درصدبره بالا مرغش ی پاداشت وسالی ده درصدمیره بالا.یعنی اون موقع۲۳۰هزارتومن بودحالاشماسالی ده درصدبزارروش.بخدابحثم پول نیس حرفم اینه پدری که بجش رونمیخواست میشه بعش گفت پدر؟

برادرنابرادرم برگشت بهم گفت تومفت خوری.میای اینجاخونه ی پدرمامفت میخوری.خونه ی شوهرت مفت میخوری.بایدبری سرزمین مردم کارکنی.بایدبری پرتغال چینی.گفت دیگه حق نداری پاتواینجابذاری ومن فقط بهشون فتم همه ی شماروواگذارمیکنم به خدا.اون موقع که من مجردبودم خیلی خواستگارداشتم خیلی جاهااونادلشون میخواست دختراشون جای من بودن.

برادرنابرادرم برگشت بهم گفت تومفت خوری.میای اینجاخونه ی پدرمامفت میخوری.خونه ی شوهرت مفت میخوری.باید ...

حالانکتش اینه که برادرای من کارگردارن وصاف توچش من نگاه کردوگفت توبایدبری کارگری ماهم ی صدقه ای به تومیدیم.

من آرایشگری روکاملابلدم وتاالان به حرف اوناتوجه کردم که میگفتن هرکی آرایشگره عذر میخوام خراب هست😔

ولی الان گفتم روپای خودم وایمیستم.هنرخودمودارم.کارمیکنم مطالعه میکنم

سحرجان همه ی شما ی دوست واقعی هستیدبرای من.اگه بگم همه ی اون آشوبهای زندگیم که گفتم فقط۵درصدازطوفان ...

نه عزیزم دیگه واقعا حرفی برای گفتن نمی مونه و کار خوبی کردی که جوابش رو ندادی .چون حرف زدن با چنین آدمهایی بی فایدست.

ازمن ناراحت نشو ولی برادرت هم نادونه هم نامهربون،که همچین حرفی زده.

چون تو یه مادری و در برابر دخترت مسئولیت داری. اتفاقا خیلی کارخوبی کردی که بچه رو از دست اون پدر بداخلاق نجات دادی .الان هم  که پدرش  ازدواج  کرده و اگر دخترت با اونها زندگی میکرد انگار نه پدر داشت و نه مادر .

یه تکنیکی که دکتر به من یاد داد این بود که وقتی الکی شما رو به چیزی محکوم می کنند ،اصلا از خودتون دفاع نکنید و بگید آره من خیلی بدم، تا دست از سرتون بردارن .

بعضی وقتا خیلی حرفاشون نا به جاست ،مثل اینکه بگن تو شاخ داری و ما نباید باهاشون بحث کنیم که نه،  به خدا من شاخ ندارم ...

اگر دوباره برادرت همچین حرفی بهت زد،خیلی قاطعانه بهش بگو ؛

بله من بدترین خواهر دنیا و بدترین همسر دنیا هستم از اونی که تو گفتی هم بدترم .کاغذ بیار تا بنویسم و امضا کنم و بهت بدم  .

و واقعا دیگه اونها حرفی برای گفتن پیدا نمی کنند . چون تا وقتی که آدمها از خودشون دفاع می کنند ،بقیه بهشون حمله می کنند.

بهشون بگو اگر یک بار دیگه وقتی باهم هستیم وارد این بحث ها بشید من بدون خدا حافظی ،میرم و یا اگر پشت تلفن از این حرفها بزنید بدون خداحافظی قطع می کنم .

عزیزم باید حد و مرز ها رو معلوم کنی تا نتونن اذیتت کنند🌹🌹🌹 .

من آرایشگری روکاملابلدم وتاالان به حرف اوناتوجه کردم که میگفتن هرکی آرایشگره عذر میخوام خراب هست😔 ...

اتفاقا آرایشگری خیلی شغل خوب و آبرومندیه .حق داری که از برادرت ناراحت باشی ولی معلومه آدمیه که خیلی کنترلگر و دیکتاتوره .دوست داره که همه زیر دستش باشن و برای همه کارها ازش نظر بخوان و بدون اجازه او آب نخورن .

حتما همین برادرت هم مخالف طلاق گرفتنت بوده که حالا اینطوری باهات برخورد میکنه..

خودساخته جان ،من جای تو بودم دیگه اصلا با چنین برادری غیر از سلام و خدا حافظی هیچ حرفی نمی زدم و ازش دوری میکردم .

اگر می خوای کار کنی و امکاناتش رو داری حتما پیگیری کن .تو هم عاقلی و هم توانایی و اراده انجام دادن کارها رو داری.

اگر باهوش نبودی و می خواستی به حرف بقیه گوش کنی ،الان هنوز تو خونه شوهر اولت هر روز کتک می خوردی و عذاب می کشیدی و روزهای عمرت رو هدر میدادی...

پس هر کاری ‌که صلاح می دونی انجام بده و به حرف آدم های نادون ،گوش نده.🌻🌻🌻

شیلان جون ،تو دختر پرانرژی و سختکوشی هستی ،از اون تیپ آدمهایی که هرچقدر که زندگی بیشتر  بهشون س ...

سلام عزیزدلمم

ممنونم از این همه تعریف و حس خوبی که به من دادی♥️

درسته مدت زیادی نیست که باهم در ارتباط هستیم 

و من نمیتونم زیاد فعال باشم تو نی نی سایت

اما خیلی خوب منو شناختی🥰

عزیزم خیلی دارم روی خودم کار میکنم اما برای اینکه نتیجه حاصل بشه باید بیشتر رو جنبه بیخیال بودنم کار کنم🤲🏻

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

@khodsakhte28  

خودساخته جان حرفات رو خوندم و عمیقا ناراحت شدم. 

کاش میشد کلا از اون شهر بری. 

و یا اگر شرایط رفتن نداری از آدمایی که اذیتت میکنن دوری کنی 

در مورد همسر سابقت مثل اینکه چاره ای جز صبر نداری و باید دخترت خودش بخواد که نره اونجا و باید رو دخترت کار کنی. 

ولی من کماکان معتقدم باید به پدر دخترت یه طوری می‌فهموندی متوجه آزارش شدی مثلا میگفتی بچه رو حموم کردم گردنش زخم بوده چه اتفاقی افتاده؟ وقتی میاد اونجا بیشتر ازش مراقبت کن که حداقل حواسش جمع میشد 

در مورد خانواده ات هم من نمی‌فهمم عزیزم تو هنر داری میتونی کامل رو پای خودت باشی دل به دل برادرت دادی و کار نکردی!!!!! 

کسی، که در این مسئله قابلیت نظر دهی داره اول خودت هستی و بعد هم همسرت 

عذر میخوام برادرت جزو اون دسته از آدمای کنترل گر و بدبین هست که نمیتونی تغییرش بدی دیگه هم دختر مجرد نیستی که دستت زیر سنگ باشه پس مثل همیشه پاشو و دستت رو به زانوت بگیر و برو دنبال هنرت. 

میدونی در مقابل بعضی آدم ها هر چقدر نرمش نشون بدی دلشون نرم که نمیشه هیچ بدتر هم میشن. 

سحر جان  راست میگه در این موارد دفاع نکن از خودت چون معلومه هیچ حرفی روش اثر نداره و سنگدل هست فقط بگو باشه شما راست میگی 

ولی ازون طرف زندگی خودت رو بساز. 

امیدوارم و دعا میکنم هر چه زودتر زندگیت رو روال بیفته و آسوده خاطر باشی. 

نور خواهی مستعد نور شو....