2777
2789
واقعاحال وحوصله ی نوشتن ندارم.موضوع دخترموبه پدرش نگفتم.چون دخترم خییییلییییی گریه میکردومیگفت نگو😔 ...

وااای شکر خدا خودساخته جون که چیز دیگه ای نبود اون قرصا 🤲خیلی نگران دخترت و خودت بودیم 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
واقعانمیتونستم‌بهش چیزی بگم بااینکه گردن بچم خیییلیییی درداومده بودواصلانمیتونستم بهش دست بزنم بااین ...

الهی بمیرم برا دل خودت و دخترت ،چه سخته مادر باشی ببینی بچه ات زحر میکشه 😭الان که دارم مینویسم گریه میکنم ،خودساخته جون ایندفعه که گذشت دفعه بعد جدی پیگیری کن عزیز دلم تو چه چیزا که از سر نگذروندی از پس یک زن بابا و شوهر سابق معتاد مطمینا برمیایی ،

کاش حداقل ازشون میپرسیدی یا اعتراض و الم شنگه به خاطر گردن دخترت می‌کردی دفعه بعد غلط میکرد دست رو بچه بلند کنه ،میرفتی جلو در خونشون آبروریزی میکردی

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حالانکتش اینه که برادرای من کارگردارن وصاف توچش من نگاه کردوگفت توبایدبری کارگری ماهم ی صدقه ای به ت ...

عجب برادری 😭

ناراحت نباش هرکی دلتو‌شکست یک کلمه بگو خدا میشنوی ؟من هیچی نمیگم ،سپردم به تو ای خدای مهربانتر از همه به حال بندگانش

چقدر برادرات با این که وضع مالیشون خوبه ولی بی فرهنگن ،کسی که برای بچه خودش مادری میکنه که عالی هستش ،کسی که محل کار دار ارایشگره که خراب نیس ،

خواهشا برای همیشه باهاشون قطع رابطه کن ،خدا اونقدر بزرگ راست همین حرفاشونو میزاره تو کاسشون

نه عزیزم دیگه واقعا حرفی برای گفتن نمی مونه و کار خوبی کردی که جوابش رو ندادی .چون حرف زدن با چنین آ ...

واای حرصم گرفت سحری از این برادر ،حیف برادر که بهش میگیم باید بگیم دشمن 

چه قدر افکارشون کثیفه ،چقدر میدان دید و عقلشون کم و ناقصه 

چه طور اپم به خواهری که اینقدر زجر کشیده اینطور میتونه بگه 

واای حرصم گرفت سحری از این برادر ،حیف برادر که بهش میگیم باید بگیم دشمن  چه قدر افکارشون کثیفه ...

😔😔آره واقعا رفتاربرادرش خیلی بد و ناراحت کننده ست.ولی چه میشه کرد ساراجون ،آدمها رو نمیشه تغییر داد ....فقط باید مواظب خودمون و احساساتمون باشیم ،طوری که بقیه نتونن با کارهاشون ما رو اذیت کنند.

نه عزیزم دیگه واقعا حرفی برای گفتن نمی مونه و کار خوبی کردی که جوابش رو ندادی .چون حرف زدن با چنین آ ...

حق باشماست هرچی ازدهنشون دراومدبه من گفتن وسرآخربهشون گعتم من بدترین آدم دنیام وبالاخره دیگه ادامه نداد

اتفاقا آرایشگری خیلی شغل خوب و آبرومندیه .حق داری که از برادرت ناراحت باشی ولی معلومه آدمیه که خیلی ...

تمام وسایل آرایشگری بهترین مارکهارودارم.بهتریییین.فقط بایدشروع کنم.که به زودی شروع میکنم

تمام وسایل آرایشگری بهترین مارکهارودارم.بهتریییین.فقط بایدشروع کنم.که به زودی شروع میکنم

آفرین خودساخته .تسلیم نشو ،انشالله که با تلاش و پشتکار موفق میشی.دخترت هم یکی دوسال دیگه بزرگ میشه و خودش تصمیم میگیره که بره پیش پدرش یا نه و میتونه از طرف خودش حرف بزنه .فقط حواست باشه اصلا درباره بدی های پدرش حرفی به دخترت نزنی چون هنوز خیلی کوچیکه و نباید ذهنش خراب بشه.برای گفتن این حرفها ،وقت زیاده.تو مجبوری که فعلا با اونها مدارا کنی و با سیاست پیش بری چون فعلا ،به اصطلاح ریشت گیره.

@khodsakhte28     خودساخته جان حرفات رو خوندم و عمیقا ناراحت شدم.  کاش میشد کلا از ...

سلام عزیزدلم چقدحرفات به دلم نشست🌹🌹🌹🌹🌹

متاسفانه پدرش اصلاااااامنطقی نیس😔

شایدیکی باخودش بگه که این خودساخته حتمااشتباهی کرده که خانوادش اینطورجبهه گرفتن.

تنهاجوابم اینه که وقتی همیشه مطیع دیگران باشی زندانی افکاراونهاباشی بهای سنگینی بایدبابت آزادیت بپردازی

من بعدازجدایی کاملامخالف افکاراونهاتصمیم گرفتم .

جداشدم جگرگوشمو روهمرام آوردم آرایشگری رفتم 

هرچیزی که اونهادوست نداشتن ومن دوست داشتم.

ی روزی من زیباترین دخترفامیل بودم باهوش ترین دانش آموزبودم وتورشته ی خودم نابغه بودم.الگوی همه بودم.منوتحت فشارگذاشتن ده سال پیش کاملادرس رورها کردم.وطوری بامن رفتارمیکردن که انگارآبروی اونهارومیبردم اگه درس روادامه میدادم😔تاسه سال پیش واااااقعابخاطردرس نخوندن وادامه ی تحصیل ندادن شدیدا غصه میخوردم.امادیگه این غم داشت نابودم میکرد.خودمودرگیرآرایشگری کردم.وووووو

اولین خواستگاری که برام اومد۱۶سالم بود.قبلش میگفتن ولی اولین باربودکه خواستگارمیومدخونمون وحرفی که اون موقع میزدن میگفتن که من بایدازدواج کنم وگرنه این خوشگلی من برام مشکل میشه.اونموقع هیچی نمیفهمیدم.من مثل توپ قل میخوردم به هرطرف که اونهامیخواستن.حالاکه پا شدم ومیخوام خودم سمت هدفام برم شدم تافته ی جدابافته.

سلام خوشگلم قربونت برم برامون دعاکن😔❤❤❤❤

حتماً عزیزم حتما

عجب برادری 😭 ناراحت نباش هرکی دلتو‌شکست یک کلمه بگو خدا میشنوی ؟من هیچی نمیگم ،سپردم به تو ای خدای ...

بهشون گفتم که واگذارتون میکنم به خدا.هی پولشونوبه رخم میکشیدن.چی بگم.همیشه باخودم میگم این دنیای به این بزرگی مال خداست اگه جای خدابودن که ماهاروقورت میدادن.

خداخودش میدونه که چقدرررررربهشون خوبی واحترام کردم.امااشتباه کردم.گفتن دیگه خونه ی پدرم نبینمت منم گفتم تاوقتی پدرم هست نمیام.البته پدرم کم حرف بارم نکرد.منم بهش گفتم من نمیتونم باهات جروبحث کنم پدرمی ومن هیچوقت بی احترامی نمیکنم پدرم آخرش دیگه جیزی نگفت بالحن مهربون حرف میزد وقتی که من به بابابزرگ دخترم فحش میدادم ولعنتش میکردم بابام خیلی خجالت کشید.بابام مریضه من نمیخواستم اصلاااااعصابشونوخوردکنم.دیگه هیچوقت نمیخوام بابرادرام روبه روشم.هییییچوقت

سلام عزیزدلم چقدحرفات به دلم نشست🌹🌹🌹🌹🌹 متاسفانه پدرش اصلاااااامنطقی نیس😔 شایدیکی باخودش بگه ...

دوستان گفتم خوشگلی فک نکنید مثلادارم تعریف میکنم اصلا.

دارم میگم اونهاحتی خوبیهای ظاهریمومیزدن توسرم.

بهشون گفتم که واگذارتون میکنم به خدا.هی پولشونوبه رخم میکشیدن.چی بگم.همیشه باخودم میگم این دنیای به ...

بمیرم برات عزیرم 

چی از جونت میخوان یک خواهر دارن نمیدونم‌چه مرگشونه ،نامیلمون آخه خواهرته سنگ دل بی انصاف 

برادرای مردم خواهرشونو حلوا حلوا میکنن اینا انگار نمیتونن ببینن تو خودساخته ای و مستقل و باب میل اونا نیستی اگه باب میل اونا بودی باید میموندی بعد طلاق کنار پدرت و تیمار داری میکردی خوششون میومد