2777
2789
اللهم صل علی محمد و آل محمد 

ممنون عزیزم،🙏🙏🥺🥺

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خب من جای تو بودم نگه میداشتم تابستون یا بهار،یک روز تعطیل همشونو دعوتشون میکردم پارک برای پیکنیک ،۳ ...

سلام عزیزم وای ساراجون،فک کن اولین بار پارک دعوتشون کنم اونم خانواده همسرو،حرف و حدیث میاد،اخه اونا میخان بیان خونمون و اونام مارو خونشون دعوت کردن،پارک نزدیکیم ولی درست نیس بنظرم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجب مادرشوهری  خب حالا که هزینه شو خودشون میدن دعوت کن ،دای و بچه هاش و با هم ،یکبار ،بار دیگم ...

اره احتمالا عید بیان دیگ

خدا کمک کنه😁

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
الان با این گرونی نمیشه چند بار عوض کرد منم اصلا خوسم نمیاد  یدونه بپوش درست حسابی بپوش که مجب ...

منم بااینک سنم کمه این کارا مسخره بازیه از نظرم،تاحالام یادم نمیاد همچین کاری کرده باشم،اصلا خجتالتم میاد🤣

عزیزم یا خانواده همسرت ‌که ۳ نفر هستند رو حذف کن و همه اونها رو یکجا دعوت کن که میشن ۱۰ نفر ولی اگه ...

حالمون دوتا ۶متری پهن کردیم که اطرافش خالیه و موزاییکه،روی یه قسمت مبل و تی وی و یه قسمت میز۶نفره،میزو باید جمع کنیم،حالا نمیدونم رو فرش ۶متری ۱۰نفر جمع میشه یانه؟

اونام زرشک پلو پخته بودن،عزیزم من میگم چون دایی ها خونشون نرفتیم ماهم شرمنده نیسیم،خاله ها و بچهاشون اولویتو اونارو بگیم ،نظرم درسته؟

من قشنگ میتونم تصور کنم الان چه حالی داری گرونی هم که بیداد میکنه روزای تو رو گذروندم ولی به نظرم چو ...

اره واقعا استرسشو دارم،عروسیم ی عالمه عید داریم،کلی خرید لازمیم،واقعا مهمونیو نمیدونم چیکار کنیم

منم نظرم این بود بزرگترا باهم جوونا باهم،ولی یکی از خاله هاشون با پسرشون نزدیکن اونارو باید باهم بگم

حالمون دوتا ۶متری پهن کردیم که اطرافش خالیه و موزاییکه،روی یه قسمت مبل و تی وی و یه قسمت میز۶نفره،می ...

بله عزیزم ،حرفت درسته .اولویت با خاله ها و بچه هاشونه.

۱۰ نفر  هم جا میشن ،البته می تونی روی سرامیک ها یه روفرشی بندازی که کسی روی سرامیک نشینه و راحت باشند .ان شالله که دعوتشون کنی و بهتون حسابی خوش بگذره تا از این همه اضطراب و دلهره خلاص بشی.🌹🌹🌹

سلام عزیزم وای ساراجون،فک کن اولین بار پارک دعوتشون کنم اونم خانواده همسرو،حرف و حدیث میاد،اخه اونا ...

تو بهتر خانواده همسرتو میشناسی اگه بهشون برمیخوره نکن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
بله عزیزم ،حرفت درسته .اولویت با خاله ها و بچه هاشونه. ۱۰ نفر  هم جا میشن ،البته می تونی روی س ...

فداتشم ممنونم از راهنماییتون😘

تو بهتر خانواده همسرتو میشناسی اگه بهشون برمیخوره نکن

اره تااین حد راحت نیسیم باهم

چ خوبه که شما اینجوری راحتین

واقعاحال وحوصله ی نوشتن ندارم.موضوع دخترموبه پدرش نگفتم.چون دخترم خییییلییییی گریه میکردومیگفت نگو😔

پدرش وزن وبچش ازمسافرت اومده بودن ظاهرامریض بودن ودخترمنم ازشون گرفت اونجاکه بودعلائم نشون داد اوناهم بهش قرص وشربت میدن که ازاونجامریض نیا .اصلاااااااهم منودرجریان مریضیش نمیذارن دخترم که میادتادم مرگ رفته بودوبرگشته بود.هفته ی بعدش که اومددنبالش گفتم که مریض شدواینا دیگه نتونستم بگم چرابه من نگفتی ومثلاداشتی قایم میکردی.زندگی خودم هم دچارمشکل شداللته اصلاربطی به میاله ی دخترم نداشت.

واقعاحال وحوصله ی نوشتن ندارم.موضوع دخترموبه پدرش نگفتم.چون دخترم خییییلییییی گریه میکردومیگفت نگو😔 ...

پس به زور بهش قرص دادن که تبش رو بیارن پایین  و بگن تقصیر ما نیست..

عجب آدم های بی فکری هستند.

واقعاحال وحوصله ی نوشتن ندارم.موضوع دخترموبه پدرش نگفتم.چون دخترم خییییلییییی گریه میکردومیگفت نگو😔 ...

واقعانمیتونستم‌بهش چیزی بگم بااینکه گردن بچم خیییلیییی درداومده بودواصلانمیتونستم بهش دست بزنم بااین حال دخترم اصرارداشت که نگم.رفتم دادگاه باوکیل ومشاورحرف زدم وتنهاحرفی که بهم زدن این بودنبایدهیییچ اعتراضی کنی.نبایدجدامیشدی وحالاکه جداشدی بایدکوتاه بیای اون پدرشه وقانون کمک اونه نه زن.